KAP ***ADGYO*** ADRA GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. (Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim)

28.11.2025 - 19:46
KAP ***ADGYO*** ADRA GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. (Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim)

***ADGYO*** ADRA GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. (Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim)

Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim
Özet Bilgi
Olağanüstü Genel Kurul Toplantı Daveti (Birleşme İşlemine İlişkin)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi ?
Hayır
Yapılan Açıklama Düzeltme mi ?
Hayır
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ?
Hayır
Genel Kurul Çağrısı
Genel Kurul Tipi
Olağanüstü Genel Kurul
Karar Tarihi
28.11.2025
Genel Kurul Tarihi
28.12.2025
Genel Kurul Saati
11:00
GK'na Katılım İçin Pay Sahibi Olunması Gereken Son Tarih
27.12.2025
Ülke
Türkiye
Şehir
İZMİR
İlçe
TORBALI
Adres
Çaybaşı Mahallesi Aydın Caddesi No:51/A Torbalı / İZMİR
Gündem Maddeleri
1 - Açılış ve toplantı başkanlığının oluşturulması ve saygı duruşu,
2 - Genel Kurul Toplantı Tutanağının imzalanması hususunda Toplantı Başkanlığına yetki verilmesi,
3 - Genel Kurul'da oylamaya sunulup karara bağlanmaksızın; Gündemin 4'üncü maddesinde görüşülecek ve karara bağlanacak olan Anadolu Gayrimenkul Yatırım A.Ş.'nin tüm aktif ve pasifinin bir bütün halinde Şirketimiz tarafından "devir alınması" suretiyle Şirketimiz bünyesinde birleşmesi işlemine ("Birleşme") ilişkin olarak pay sahiplerine bilgi verilmesi.
4 - 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu, Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-23.2 sayılı "Birleşme ve Bölünme Tebliği" ve Sermaye Piyasası Mevzuatı hükümleri ile ilgili diğer mevzuat hükümleri dahilinde, Torbalı Ticaret Sicili Müdürlüğü'nün 7948 sicil numarası ile kayıtlı Anadolu Gayrimenkul Yatırım A.Ş.'nin tüm aktif ve pasifinin bir bütün halinde Şirketimiz tarafından "devir alınması" ve tasfiyesiz sona ermesi (infisahı) suretiyle, Şirketimiz bünyesinde birleşilmesi işlemi kapsamında ve Sermaye Piyasası Kurulu'nun onayı dahilinde, "Birleşme" işlemi ile Şirketimiz Yönetim Kurulu tarafından hazırlanan "Birleşme Sözleşmesi"nin pay sahiplerinin onayına sunulması, görüşülmesi ve karara bağlanması.
5 - Sermaye Piyasası Kurulu'nun 25.11.2025 tarih ve 61/2178 sayılı toplantısında alınan kararlara istinaden; Gündem'in 4'üncü maddesi kapsamında Birleşme Sözleşmesi ve Birleşme İşlemi'nin pay sahipleri tarafından onaylanmasına bağlı olarak; Şirket'in 293.700.000,00 Türk Lirası tutarındaki çıkarılmış sermayesinin 252.154.434,99 Türk Lirası artırılarak 545.854.434,99 Türk Lirası'na çıkarılması ve Şirket Esas Sözleşmesi'nin " Sermaye" başlıklı 8'inci maddesinin tadil edilmesi için gerekli izinlerin alınması ve izin alındığı şekliyle Şirket Esas Sözleşmesi'nin 8'inci maddesinin tadil edilmesine ilişkin gerekli iş ve işlemlerin yapılması için Yönetim Kurulu'nun yetkilendirilmesi hususlarının pay sahiplerinin onayına sunulması, görüşülmesi ve karara bağlanması.
6 - Ayrılma hakkının kullanımına ilişkin detayların bilgilendirme dokümanında yer aldığı hakkında pay sahiplerinin bilgilendirilmesi,
7 - Dilek ve Temenniler.
Gündemde Yer Alan Hak Kullanım Süreçleri
Birleşme
Genel Kurul Çağrı Dökümanları
EK: 1
01 ESAS SOZLESME TADIL METNI.pdf - Esas Sözleşme Tadil Metni
EK: 2
02 GENEL KURUL ÇAĞRI.pdf - Diğer Genel Kurul Çağrı Dokümanı
EK: 3
03 GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI.pdf - Genel Kurul Bilgilendirme Dokümanı
Ek Açıklamalar
Şirketimiz 28.11.2025 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında;
Şirket Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nın 28.12.2025 tarihinde, saat 11:00'de Şirket merkezi "Çaybaşı Mahallesi Aydın Caddesi No:51/A Torbalı/İZMİR" adresinde işbu açıklamamızda yer alan gündem maddelerini görüşmek ve karara bağlamak üzere yapılmasına karar verilmiştir.
28.12.2025 tarihli Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı gündem ve vekâletname örneğini de içeren toplantı daveti,bilgilendirme dokümanı ve esas sözleşme tadil metni ekte sunulmaktadır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
İşbu açıklamamızın İngilizce çevirisi eş anlı kamuya açıklanmış olup, açıklama metinlerinde herhangi bir farklılık olması durumunda Türkçe açıklama esas kabul edilecektir.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu‘nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
http://www.kap.org.tr/Bildirim/1521447

Bu haberi okuyanlar bunları da okudu
 
  • BIST
  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
10.919 Değişim: 0,00% Hacim : 129.635 Mio.TL Son veri saati : 18:10
Düşük 10.897 04.12.2025 Yüksek 11.078
Açılış: 11.029
42,5270 Değişim: 0,06%
Düşük 42,4269 05.12.2025 Yüksek 42,5352
Açılış: 42,4994
49,6169 Değişim: 0,05%
Düşük 49,4800 05.12.2025 Yüksek 49,6211
Açılış: 49,5934
5.769,50 Değişim: 0,29%
Düşük 5.731,13 05.12.2025 Yüksek 5.771,56
Açılış: 5.753,00
bigpara

Copyright © 2025 Tüm hakları saklıdır.
Hürriyet Gazetecilik Matbaacılık A.Ş.

YASAL UYARI:
Piyasa verileri Foreks Bilgi İletişim Hizmetleri A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. Üye girişi yapılan Canlı Borsa sayfaları haricinde Hisse senedi verileri 15 dk gecikmelidir. Tahvil-Bono-Repo özet verileri her durumda 15 dk gecikmelidir.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bununla beraber gerek site üzerindeki, gerekse site için kullanılan kaynaklardaki hata ve eksikliklerden ve sitedeki bilgilerin kullanılması sonucunda yatırımcıların uğrayabilecekleri doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan, kar yoksunluğundan, manevi zararlardan ve üçüncü kişilerin uğrayabileceği zararlardan dolayı Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BIST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez.

BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz.