Süper Loto`da çılgın ikramiye!

04.12.2013 - 15:18 | Son Güncelleme :

Süper Loto`da 8 haftadır 6 bilen çıkmıyor...

<ımg hspace="10" vspace="5" align="right" src="http://i.bigpara.com/i/55big/superloto.jpg">Süper Loto`da 8 haftadır 6 bilen çıkmıyor. Yarınki çekiliş öncesi ikramiye tutarı arttıkça arttı!

10 Kasım`daki çekilişte 6  bilen çıkmayınca 1 milyon 160 bin 651 lira sonraki haftaya devretti. 2. hafta 2  milyon lirayı geçen ikramiye, 6 bilen olmayınca 3. haftada 3 milyon 600 bin  lirayı gördü. 4. hafta da 6 bilen çıkmadı ve 5 milyon lirayı geçen büyük  ikramiye, sonraki haftaya 7 milyon 49 bin 949 lira olarak devretti.

ÇEKİLİŞ YARIN YAPILACAK

Her hafta üzerine yaklaşık 2 milyon lira eklenen büyük ikramiye 6.  haftada 9 milyon lira, 7. haftada 12 milyon lira, 8. haftada 16 milyon liraya  ulaştı. Yarın yapılacak çekilişte büyük ikramiye 20 milyon liraya yaklaşmış oldu.  Bu hafta da 6 rakamı bilen olmadığı takdirde ikramiye 25 milyon lirayı  zorlayacak.

20 MİLYON LİRAYA NE ALINIR?

BANKALARIN MEVDUAT FAİZ ORANLARINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN...

Hayalleri süsleyen 20 milyon liraya ise 35 bin 523 Cumhuriyet, 142 bin  857 çeyrek altın, ortalama 200 bin liradan 100 ev alınabilir. Bu evlerden aylık  75 bin lira kira geliri de elde edilebilir. 20 milyon liranın bankaya yatırılması  halinde aylık 164 bin lira, günlük ise yaklaşık 5 bin lira faiz geliri getirir.

Dünyanın en pahalı otomobili olarak bilinen 3 milyon 900 bin dolarlık  2 Lamborghini Veneno, 2 milyon dolarlık 5 Bugatti Veyron 16.4 modeli satın  alınabilir. Bir turizm şirketinin kişiye özel hazırladığı ve Japonya, Avustralya, Afrika, Kuzey ve Güney Amerika`yı kapsayan 90 bin avroluk dünya turuna 103 kez  çıkılabilir.


Bu haberi okuyanlar bunları da okudu
 
KAPANIŞLAR (BIST)
BUGÜN 1000 TL NE OLDU?
996 TL        
BORSA
1.004 TL        
DOLAR
1.006 TL        
EURO
1.011 TL        
ALTIN
 
bigpara

Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır.
Hürriyet Gazetecilik Matbaacılık A.Ş.

YASAL UYARI:
Piyasa verileri Foreks Bilgi İletişim Hizmetleri A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. Üye girişi yapılan Canlı Borsa sayfaları haricinde Hisse senedi verileri 15 dk gecikmelidir. Tahvil-Bono-Repo özet verileri her durumda 15 dk gecikmelidir.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bununla beraber gerek site üzerindeki, gerekse site için kullanılan kaynaklardaki hata ve eksikliklerden ve sitedeki bilgilerin kullanılması sonucunda yatırımcıların uğrayabilecekleri doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan, kar yoksunluğundan, manevi zararlardan ve üçüncü kişilerin uğrayabileceği zararlardan dolayı Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BIST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez.

BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz.