İhaleler ve Mal Talepleri

09.12.2003 - 16:30 | Son Güncelleme :

-RESMİ GAZETE, 25311 --------------------- (9 ARALIK 2003 SALI)

-BİNA İNŞAAT, ONARIM...

BAKIM VE ONARIM İŞLERİ YAPTIRILACAK - Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı´nca, belediye sınırları içinde bulunan park, bahçe, yol ve tretuarların bakım ve onarım işeri ´´açık ihale usulü ile yaptırılacak. İhale, 31 Aralık 2003 tarihinde saat 9.00´da belediyede yapılacak. İstekliler, teknik şartnameyi bedeli mukabili belediyede bulunan İhale Şartname Hazırlık Şube Müdürlüğü´nden temin edebilecekler. İhaleye sadece yerli firmalar katılabilecek.

BİNA YAPIMI VE ÇEVRE TANZİMİ YAPTIRILACAK - Zonguldak Valiliği Milli Eğitim Müdürlüğü´nce, Zonguldak-Devrek ilçesi çok programlı Lisesi atölye binası yapımı ve çevre tanzimi işi ´´açık ihale usulü´´ ile yaptırılacak. İhale, 25 Aralık 2003 tarihinde saat 10.00´da Zonguldak Valiliği Milli Eğitim Müdürlüğü´nde yapılacak. İstekliler, teknik şartnameyi bedel ödeyerek aynı yerden alabilecekler. İhaleye sadece yerli firmalar katılabilecek.

BÜYÜK EBEVEYN GELİŞTİRME PROJESİ İNŞAATI YAPTIRILACAK - Ankara Valiliği Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü´nce, Türkiye Patentli büyük ebeveyn projesi inşaatı yapımı işi ´´açık ihale usulü´´ ile yaptırılacak. İhale, 25 Aralık 2003 tarihinde saat 10.30´da Ankara Valiliği´nde yapılacak. İstekliler, teknik şartnameyi bedel ödeyerek Ankara Valiliği Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü´nden temin edebilecekler. İhaleye sadece yerli firmalar katılabilecek.

KALDIRIM İNŞAATI YAPTIRILACAK - Altınoluk Belediye Başkanlığı´nca,muhtelif cadde ve sokakların bordür ve parke kaplama işleri ´´açık ihale usulü´´ ile ihale edilecek. İhale, 19 Aralık 2003 tarihinde saat 15.00´de Altınoluk Belediye Başkanlığı´nda yapılacak. İşin teknik şartnamesi, bedeli mukabili Altınoluk Belediyesi´nden temin edilebilir.

-KİRALIK...

HİZMET ARAÇLARI KİRALANACAK - BOTAŞ Kayseri İşletme Müdürlüğü Erzurum Şube Müdürlüğü´nce, muhtelif cins ve miktarda hizmet araçları ´´açık ihale usulü´´ ile kiralanacak. İhale, 14 Ocak 2003 tarihinde saat 14.00´de Botaş Kayseri İşletme Müdürlüğü´nde yapılacak. İhalenin teknik şartnamesi, BOTAŞ Erzurum Şube Müdürlüğü´nden temin edilebilir. İhaleye sadece yerli firmalar katılabilecek.

ARAÇ KİRALANACAK - Turgutlu Belediye Başkanlığı´nca, 2004 yılında kullanılmak üzere 4 adet hizmet aracı ´´açık ihale usulü´´ ile kiralanacak. İhale, 26 Aralık 2003 tarihinde saat 10.00´da Turgutlu Belediyesi´nde yapılacak. İhaleye katılmak isteyenler, teknik şartnameyi bedel ödeyerek belediyede bulunan Yazı İşleri Müdürlüğü´nden temin edebilecekler. İhaleye sadece yerli firmalar katılabilecek.

-TIBBİ MALZEME, CİHAZ...

İLAÇ VE SERUM ALINACAK - İzzet Baysal Bolu Devlet Hastanesi´nce, ´açık ihale usulü´´ ile 24 kalem ilaç ve serum satın alınacak. İhale, 5 Ocak 2003 tarihinde saat 14.00´de hastanede yapılacak. İstekliler, teknik şartnameyi bedeli mukabili hastanede bulunan Satın Alma Servisi´nden temin edebilecekler.

-AKARYAKIT...

KALORİFER YAKITI ALINACAK - TEİAŞ Türkiye Elektrik İletim Genel Müdürlüğü A.Ş. 10. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü´nce (Samsun), toplam 120 bin kilogram kalorifer yakıtı ´´açık ihale usulü´´ ile satın alınacak. İhale, 25 Aralık 2003 tarihinde saat 14.00´de grup müdürlüğünde yapılacak. İhalenin teknik şartnamesi, bedeli mukabili aynı yerden temin edilebilir. İhaleye sadece yerli firmalar katılabilecek.

KALORİFER YAKITI ALINACAK - Kırıkkale Valiliği Milli Eğitim Müdürlüğü İhale Komisyonu Başkanlığı´nca, ´´açık ihale usulü´´ ile 147bin kilogram kalorifer yakıtı satın alınacak. İhale, 5 Ocak 2004 tarihinde saat 15.00´de başkanlıkta yapılacak. İşin teknik şartnamesi bedeli mukabili aynı yerden temin edilebilir. İhaleye sadece yerli firmalar katılabilecek.

BENZİN VE MOTORİN ALINACAK - Saraycık Belediye Başkanlığı´nca ´´açık ihale usulü´´ ile muhtelif cins ve miktarda akaryakıt ürünleri satın alınacak. İhale, 25 Aralık 2003 tarihinde saat 14.00´de Saraycık Belediyesi´nde yapılacak. Akaryakıt ihalesinin teknik şartnamesi, bedeli mukabili Belediyedebulunan Hesap İşleri Müdürlüğü´nden temin edilebilir. İhaleye sadece yerli firmalar katılabilecek.

BENZİN VE MOTOR YAĞI ALINACAK - Fethiye Belediye Başkanlığı´nca, 2004 yılı içinde belediye araçlarında kullanılmak üzere muhtelif miktarda motorin, süper benzin, otogaz, LPG ve motor yağları ´´açık ihale usulü´´ ile satın alınacak. İhale, 31 Aralık 2003 tarihinde saat 14.00´de belediyede yapılacak. İstekliler, teknik şartnameyi bedel ödeyerek belediyede bulunan Fen İşleri Bölümünden temin edebilecekler. İhaleye sadece yerli firmalar katılabilecekler.

AKARYAKIT ÜRÜNLERİ ALINACAK - Aydın Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğü´nce, ´´açık ihale usulü´´ ile akaryakıt ve akaryakıt ürünleri satın alınacak. İhale, 19 Ocak 2004 tarihinde saat 10.00´da Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü´nde yapılacak. İşin teknik şartnamesi, bedeli mukabili Aydın Milli Eğitim Müdürlüğü´nden temin edilebilir. İhaleye sadece yerli firmalar katılabilecek.

MOTORİN ALINACAK - Trabzon Yeşilova Belediye Başkanlığı´nca, ´´açık ihale usulü´´ ile 60 bin litre motorin satın alınacak. İhale, 25 Aralık 2003 tarihinde saat 14.00´de Yeşilova Belediyesi´nde yapılacak. İstekliler, teknik şartnameyi bedel ödeyerek Yeşilova Belediye Başkanlığı´ndan temin edebilecekler. İhaleye sadece yerli firmalar katılabilecek.

KALORİFER YAKITI ALINACAK - Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Afet İşleri Genel Müdürlüğü´nce, toplam 190 bin kilogram kalorifer yakıtı ´´açık ihale usulü´´ ile satın alınacak. İhale, 30 Aralık 2003 tarihinde saat 14.00´de müdürlükte yapılacak. İstekliler, teknik şartnameyi bedel ödeyerek müdürlükte bulunan Alım Satım ve Ambarlar Müdürlüğü İhale Şefliği´nden temin edebilecekler.

AKARYAKIT VE KALORİFER YAKITI ALINACAK - Yalova Devlet Hastanesi Başhekimliği´nce, ´´açık ihale usulü´´ ile 4 kalem akaryakıt, motoryağı ve kalorifer yakıtı satın alınacak. İhale, 31 Aralık 2003 tarihinde saat 10.00´da hastanede yapılacak. İşin teknik şartnamesi, bedeli mukabili Yalova Devlet Hastanesi´nden temin edilebilir. İhale tüm isteklilere açık olarak yapılacak.

BENZİN VE MOTORİN ALINACAK - Ölüdeniz Belediye Başkanlığı´nca, belediye araçlarında kullanılmak üzere 95 bin litre motorin, 4 bin 500litre süper, 2 bin 500 litre kurşunsuz benzin ve 250 litre gazyağı ´´açık ihale usulü´´ ile satın alınacak. İhale, 31 Aralık 2003 tarihinde saat 15.00´de Ölüdeniz Belediyesi´nde yapılacak. İstekliler, teknik şartnameyi bedel ödeyerek belediyede bulunan Fen İşleri Servisi´nden temin edebilecekler. İhaleye sadece yerli firmalar katılabilecek.

MOTORİN, BENZİN VE HİDROLİK YAĞ ALINACAK - Isparta Gelendost Yaka Belediyesi´nce, ´´açık ihale usulü´´ ile 55 bin litre motorin, 3 bin litre süper benzin, bin litre 20/50 motor yağı ile 500 litre hidrolik yağ satın alınacak. İhale, 26 Aralık 2003 tarihinde saat 15.00´de Yaka Belediyesi´nde yapılacak. İşin teknik şartnamesi, bedeli mukabili belediyede bulunan Yazı İşleri Müdürlüğü´nden temin edilebilir.

MUHTELİF AKARYAKIT ALINACAK - Niğde Alay Belediye Başkanlığı´nca, 78 bin litre motorin ve 4 bin litre kurşunsuz benzin ´´açık ihale usulü´´ ile satın alınacak. İhale, 7 Ocak 2004 tarihinde saat 10.00´da belediyede yapılacak. Sadece yerli firmaların katılabileceği ihalenin teknik şartnamesi,bedeli mukabili Muhasebe Müdürlüğü´nden temin edilebilir.

AKARYAKIT VE KALORİFER YAKITI ALINACAK - Tekirdağ Çerkezköy Belediye Başkanlığı´nca belediye araçlarında kullanılmak üzere muhtelif cins ve miktarda akaryakıt ve kalorifer yakıtı ´´açık ihale usulü´´ ile satın alınacak. İhale, 5 Ocak 2004 tarihinde saat 10.30´da belediyede yapılacak. İstekliler, teknik şartnameyi bedel ödeyerek belediyeden temin edebilecekler. İhaleye sadece yerli firmalar katılabilecek.

MOTORİN VE BENZİN ALINACAK - Antalya Çalkaya Belediye Başkanlığı´nca, ´´açık ihale usulü´´ ile 70 bin litre motorin, 10 bin litre süper ve 5 bin litre kurşunsuz benzin satın alınacak. İhale, 29 Aralık 2003 tarihinde saat 10.00´da Çalkaya Belediyesi´nde yapılacak. İstekliler, teknik şartnameyi bedel ödeyerek belediyeden alabilecekler.

-HİZMET SEKTÖRÜ...

TEMİZLİK İŞİ YAPTIRILACAK - Muğla PTT Başmüdürlüğü´nce Muğla, Dalyan, Marmaris-İçmeler, Turgutreis, Ula, Datça, Bodrum, Fethiye ve Güllük PTT merkezlerinin temizlik işleri ´´açık usulü´´ ile ihale edilecek. İhale, 25 Aralık 2003 tarihinde saat 11.00´de Muğla PTT Başmüdürlüğü´nde yapılacak.

YEMEK YARDIMI YAPTIRILACAK - Antalya Büyükşehir Belediyesi´nce, ´´açık ihale usulü´´ ile toplam 305 adet memur personele yemek yardımıihale edilecek. İhale, 9 Ocak 2004 tarihinde saat 14.00´de belediyede yapılacak. İstekliler teknik şartnameyi belediyeden alabilecekler. İhaleye tüm istekliler katılabilecekler.

TEMİZLİK İŞİ YAPTIRILACAK - Ege Linyitleri İşletme Müdürlüğü´nce, ´´açık ihale usulü´´ ile malzemesiz olarak 1 yıl süreyle temizlik işleri yaptırılacak. İhale, 23 ocak 2004 tarihinde saat 14.00´de müdürlükte yapılacak. İşin teknik şartnamesi İşletme Müdürlüğü´nden temin edilebilir. İhaleye yerli ve yabancı tüm istekliler katılabilecek.

ÇÖP TOPLAMA VE TEMİZLİK İŞİ YAPTIRILACAK - Beyşehir Belediye Başkanlığı´nca, ilçenin temizlik işleri ´´açık ihale usulü´´ ile yaptırılacak. İhale, 5 Ocak 2004 tarihinde saat 14.00´de belediyede yapılacak. İstekliler teknik şartnameyi bedel ödeyerek belediyede bulunan Fenİşleri Müdürlüğü´nden görebilecekler. İhaleye sadece yerli firmalar katılabilecek.

BAKIM VE ONARIM İŞİ YAPTIRILACAK - Kütahya Belediye Başkanlığı´nca, Fen İşleri Müdürlüğü inşaat işleri bakım ve onarım hizmet işleri ´´açık ihale usulü´´ ile yaptırılacak. İhale, 6 Ocak 2004 tarihinde saat 10.30´da başkanlıkta yapılacak. İstekliler, teknik şartnameyi bedeli mukabili belediyede bulunan Yazı İşleri Müdürlüğü´nden temin edebilecekler.

YIKIM İŞİ YAPTIRILACAK - Zeytinburnu Belediye Başkanlığı´nca, ´´açık ihale usulü´´ ile Zeytinburnu dahilindeki muhtelif cadde ve sokaklardaki bazı yerlerin yıkımı işi ihale edilecek. İhale, 26 Aralık 2003 tarihinde saat 11.00´de Zeytinburnu Belediyesi´nde gerçekleştirilecek. İhalenin teknik şartnamesi, bedel ödenerek belediye Fen İşleri Müdürlüğü´nden temin edilebilir. İhaleye sadece yerli firmalar katılabilecek.

TEMİZLİK VE İLAÇLAMA YAPILACAK - Şanlıurfa Doğum ve Çocuk BakımeviHastanesi´nce, ´´açık ihale usulü´´ ile toplam 85 işçi ile temizlik veilaçlama hizmetleri yaptırılacak. İhale, 31 Aralık 2003 tarihinde saat 10.00´da hastanede yapılacak. İstekliler, teknik şartnameyi bedel ödeyerek Satın Alma Komisyon Başkanlığı´ndan temin edebilecekler. Söz konusu ihaleye yerli firmalar katılabilecek.

YEMEK ÇIKARMA VE DAĞITMA İŞLERİ YAPTIRILACAK - TCDD 6. Bölge Müdürlüğü Mal ve Hizmet Alımı İhale Komisyonu Başkanlığı´nca (Adana), ´´açık ihale usulü´´ ile Adana iaşe merkezinde yemek çıkarma ve dağıtım işleri ihale edilecek. İhale, 30 Aralık 2003 tarihinde saat 10.00´da TCDD 6. Bölge Müdürlüğü´nde yapılacak. İhaleye katılmak isteyen firmalar, teknik şartnameyi komisyondan alabilecekler. İhaleye sadece yerli firmalar katılabilecek.

TEMİZLİK İŞİ YAPTIRILACAK - İzmit Büyükşehir Belediye Başkanlığı´nca, ´´açık ihale usulü´´ ile Süleyman Demirel Kültür Merkezi temizlik hizmeti işi ihale edilecek. İhale, 24 Aralık 2003 tarihinde saat 14.00´de İzmit Büyükşehir Belediyesi´nde yapılacak. İşin teknik şartnamesi, bedel ödenerek İzmit Büyükşehir BelediyesiŞehir Tiyatrosu Şube Müdürlüğü´nden temin edilebilecek.

TEMİZLİK İŞİ YAPTIRILACAK - Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Ankara Şube Müdürlüğü´nce, ´´açık ihale usulü´´ ile toplam 21 işçi ile temizlik işi ihale edilecek. İhale, 31 Aralık 2003 tarihinde saat 10.00´da TMO Ankara Şube Müdürlüğü´nde yapılacak. İstekliler, teknik şartnameyi bedel ödeyerek Şube Müdürlüğü´nden temin edebilecekler. İhaleye sadece yerli firmalar katılabilecek.

-PROJE VE MÜHENDİSLİK...

KAMULAŞTIRMA ÇALIŞMALARI YAPTIRILACAK - Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı´nca, belediyenin sorumluluk alanları dahilinde harita ve emlak kamulaştırma çalışmaları işi ´´açık ihale usulü´´ ile yaptırılacak. İhale, 31 Aralık 2003 tarihinde saat 12.00´de belediyede yapılacak. İşin teknik şartnamesi, bedeli mukabili belediyede bulunan Makina İkmal Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı´na bağlı İhale Şartname Hazırlık Şube Müdürlüğü´nden temin edilebilir.

-GIDA...

DANA ETİ ALINACAK - Muğla Üniversitesi Rektörlüğü Sağlık Kültür veSpor Dairesi Başkanlığı´nca, toplam 20 bin kilogram kemikli dana eti ´´açık ihale usulü´´ ile satın alınacak. İhale, 7 Ocak 2004 tarihinde saat 10.00´da başkanlıkta yapılacak. İstekliler, teknik şartnameyi bedeli mukabili Rektörlükten temin edebilecekler. İhaleye sadece yerli firmalar katılabilecek.

ET VE ET ÜRÜNLERİ ALINACAK - Sağlık Bakanlığı Bolu İzzet Baysal Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi´nce, ´´açık ihale usulü´´ ile 8 kalem et ve et ürünleri satın alınacak. İhale, 24 Aralık 2003 tarihinde saat 10.00´da hastanede yapılacak. İşin teknik şartnamesi, bedeli mukabili hastanede bulunan Satın Alma Birimi´nden temin edilebilir. İhaleye sadece yerli firmalar katılabilecekler.

DANA ETİ SATIN ALINACAK - Antakya Doğum ve Çocuk Bakımevi Baştabipliği´nce, 5 bin kilogram kemiksiz dana eti ´´açık ihale usulü´´ ile satın alınacak. İhale, 23 Aralık 2003 tarihinde saat 10.30´da Antakya Doğum ve Çocuk Bakımevi´nde yapılacak. İşin teknik şartnamesi, bedeli mukabili hastaneden temin edilebilir. İhaleye sadece yerli firmalar katılabilecek.

-MAKİNE-ALET...

DIŞ LASTİK ALINACAK - Karadeniz Bakır İşletmeleri A.Ş. Genel Müdürlüğü´nce, ´´açık ihale usulü´´ ile toplam 39 adet muhtelif ebatlıiş makinesi dış lastiği satın alınacak. İhale, 7 Ocak 2003 tarihinde saat 14.30´da müdürlükte yapılacak. İstekliler, teknik şartnameyi bedel ödeyerek genel müdürlükten temin edebilecekler. İhaleye sadece yerli firmalar katılabilecek.

SONDAJ MAKİNESİ ALINACAK - Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürlüğü´nce, ´´açık ihale usulü´´ ile 14 kalem delme patlama sondaj makinesi yedekleri satın alınacak. İhale, 24 Aralık 2003 tarihinde saat 15.00´de TTK Genel Müdürlüğü´nde yapılacak. İşin teknik şartnamesi, bedeli mukabili müdürlükten temin edilebilir. İhaleye sadece yerli firmalar katılabilecek.

-HURDA...

İHTİYAÇ FAZLASI TAŞIT SATILACAK - Türkiye Elektrik İletim A.Ş. GölbaşıSosyal Tesisleri İşletme Müdürlüğü´nce, Ankara Gölbaşı sosyal tesislerinde ihtiyaç fazlası ölü stok taşıt ve iş makinesi ´´kapalı zarfla teklif alma usulü´´ ile satılacak. İhale, 22 Aralık 2003 tarihinde saat 14.00´de müdürlükte yapılacak. İstekliler, teknik şartnameyi bedel ödeyerek TEİAŞ Gölbaşı Sosyal Tesisleri İşletme Müdürlüğü´nden temin edebilecekler.

MUHTELİF MALZEME SATILACAK - Türk Telekomünikasyon A.Ş. Erzincan İl Telekom Müdürlüğü´nce, Motorlu Araçlar Atölyesi´nin kapatılması nedeniyle atıl durumda bekleyen toplam 55 kalem yeni ve müstamel malzeme satılacak. İhale, 24 Aralık 2003 tarihinde saat 14.00´de Erzincan İl Telekom Müdürlüğü´nde yapılacak. İşin teknik şartnamesi, bedeli mukabili aynı yerde bulunan TelekomMüdürlüğü Muhasebe Müdürlüğü´nden temin edilebilir.

-KİMYEVİ MADDE, CİHAZ...

BOYA VE TİNER ALINACAK - Karayolları Genel Müdürlüğü´nce, yatay işaretleme hizmetlerinde kullanılmak üzere 6 bin ton beyaz renkli soğuk yol çizgi boyası ile bu boyaya uygun 160 ton tiner ´´açık ihale usulü´´ ile satın alınacak. İhale, 20 Ocak 2004 tarihinde saat 10.00´da Karayolları Genel Müdürlüğü´nde yapılacak. İhaleye katılmak isteyen firmalar, teknik şartnameyi bedel ödeyerek müdürlükten alabilecekler. İhaleye tüm istekliler katılabilecek.

-ELEKTRİK, ELEKTRONİK...

ELEKTRİK TESİS İŞLERİ YAPTIRILACAK - TEDAŞ Genel Müdürlüğü İzmir Elektrik Dağıtım Müessesesi´nce, ´´açık ihale usulü´´ ile muhtelif etapların elektrik tesis işleri ihale edilecek. İhale, 30 Aralık 2003 tarihinde saat 14.00´de Elektrik Dağıtım Müessesesi´nde yapılacak. İstekliler, teknik şartnameyi bedel ödeyerek aynı yerden temin edebilecekler.

GÜÇ KAYNAĞI ALINACAK - TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü´nce, 2 adet 200 KVA´lık kesintisiz güç kaynağı ´´açık ihale usulü´´ ile satın alınacak. İhale, 5 Ocak 2004 tarihinde saat 14.00´de TCDD Genel Müdürlüğü Malzeme Dairesi Başkanlığı´nda yapılacak. İşin teknik şartnamesi, bedel ödenerek aynı yerden temin edilebilir.

MUHTELİF ELEKTRONİK MALZEME ALINACAK - TRT Kurumu Genel Müdürlüğü´nce, ´´açık ihale usulü´´ ile bilgisayar kontrollü telsiz mikrofon ve kulak içi dinleme sistemi ve efekt mikrofonu satın alınacak. İhale, 30 Aralık 2003 tarihinde saat 14.00´de müdürlükte yapılacak. İhalenin teknik şartnamesi aynı yerden temin edilebilir.

-İNŞAAT MALZEMESİ...

MUHTELİF İNŞAAT MALZEMESİ ALINACAK - Antalya Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğü´nce, Antalya Merkez Yeniköy Kasabası Tomalar mahallesinde yapılmakta olan 12 derslikli ilköğretim okulu inşaatı için muhtelif cins ve miktarda malzeme ´´açık ihale usulü´´ ile satın alınacak. İhale, 23 Aralık 2003 tarihinde saat 9.30´da İl Milli Eğitim Müdürlüğü´nde yapılacak. İşin teknik şartnamesi, bedeli mukabili aynı yerden temin edilebilir.

-BASIM-KIRTASİYE...

ÇOCUK DERGİSİ BASTIRILACAK - TÜBİTAK, Bilim ve Teknik Dergisi ile Bilim Çocuk Dergisi´nin basımı hizmetleri işini ´´açık ihale usulü´´ ile yaptıracak.İhale, 21 Ocak 2004 tarihinde saat 15.00´de TÜBİTAK´ta yapılacak. İstekliler, teknik şartnameyi bedel ödeyerek aynı yerden temin edebilecekler.
Bu haberi okuyanlar bunları da okudu
 
KAPANIŞLAR (BIST)
BUGÜN 1000 TL NE OLDU?
1.007 TL        
BORSA
999 TL        
DOLAR
1.003 TL        
EURO
999 TL        
ALTIN
 
bigpara

Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır.
Hürriyet Gazetecilik Matbaacılık A.Ş.

YASAL UYARI:
Piyasa verileri Foreks Bilgi İletişim Hizmetleri A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. Üye girişi yapılan Canlı Borsa sayfaları haricinde Hisse senedi verileri 15 dk gecikmelidir. Tahvil-Bono-Repo özet verileri her durumda 15 dk gecikmelidir.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bununla beraber gerek site üzerindeki, gerekse site için kullanılan kaynaklardaki hata ve eksikliklerden ve sitedeki bilgilerin kullanılması sonucunda yatırımcıların uğrayabilecekleri doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan, kar yoksunluğundan, manevi zararlardan ve üçüncü kişilerin uğrayabileceği zararlardan dolayı Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BIST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez.

BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz.