Erdoğan'dan önemli açıklamalar

14.10.2015 - 14:56 | Son Güncelleme :
Erdoğan'dan önemli açıklamalar | Genel Haberler

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Çankırı'da Sumitomo Rubber Ako Lastik Fabrikası açılışında konuştu.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından önemli satırbaşları; 

"Ülkemizde, PKK terörünü, PKK'nın şehit ettiği güvenlik görevlilerimizi, katlettiği insanlarımızı görmezden gelen bir kesim var. Bunlar, PKK'yı ve örgütün güdümündeki diğer yapıları, onların mensuplarını parlatmak için, adeta kırk takla atıyorlar. Aynı şekilde DHKP-C'nin eylemlerini, örgütün faaliyetlerini adeta sempatiyle karşılayanlar olduğunu görüyoruz.

Haberin Devamı

DEAŞ'ın Suruç'ta patlattığı bomba ile PKK'nın Gaziantep'te patlattığı bomba arasında ne fark var? DEAŞ'ın bombalarıyla ölenler insan da PKK'nın bombalarıyla, roketleriyle, silahlarıyla ölenler insan değil mi?

##$HABER_1427176$##

Türkiye tüm terör örgütlerine karşı samimi bir mücadele verirken olaylardan devleti, hükümeti ve hatta şahsımı sorumlu tutanlar doğrudan terör örgütleriyle aynı safta yer aldıklarını bilmelidirler.

Suriye meselesi doğru şekilde ele alınmadıkça giderek büyümeye, bölgeyle birlikte tüm dünyayı içine alan bir girdaba dönüşmeye mahkumdur. Devlet terörü estiren bir kişinin arkasına eğer dünyanın bazı ülkeleri takılıyor, ona destek veriyorsa bunlar da o teröre destek vermekle, oradan tarihin affedemeyeceği ülkeler haline gelirler. Bu gerçeği görüp kabul etmeden Suriye'ye yapılan her müdahale, ilk önce o müdahaleyi yapanları sıkıntıya sokar. Tüm dünyanın, özellikle de etkinlik kurma yarışı içinde olan ülkelerin bu açık gerçeği sonunda mutlaka anlayacağına inanıyorum.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, saat 13.25'te helikopterle Çankırı'ya geldi. Erdoğan ve beraberindekileri taşıyan helikopter, açılışı yapılacak lastik fabrikasındaki alana indi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, açılış töreninin ardından valilik ve belediye başkanlığını ziyaret edecek."(AA)


Etiketler

Bu haberi okuyanlar bunları da okudu
 
KAPANIŞLAR (BIST)
BUGÜN 1000 TL NE OLDU?
983 TL        
BORSA
1.001 TL        
DOLAR
998 TL        
EURO
993 TL        
ALTIN
 
bigpara

Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır.
Hürriyet Gazetecilik Matbaacılık A.Ş.

YASAL UYARI:
Piyasa verileri Foreks Bilgi İletişim Hizmetleri A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. Üye girişi yapılan Canlı Borsa sayfaları haricinde Hisse senedi verileri 15 dk gecikmelidir. Tahvil-Bono-Repo özet verileri her durumda 15 dk gecikmelidir.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bununla beraber gerek site üzerindeki, gerekse site için kullanılan kaynaklardaki hata ve eksikliklerden ve sitedeki bilgilerin kullanılması sonucunda yatırımcıların uğrayabilecekleri doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan, kar yoksunluğundan, manevi zararlardan ve üçüncü kişilerin uğrayabileceği zararlardan dolayı Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BIST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez.

BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz.