Bayram`a girmeden önce mutlaka okuyun!

27.09.2013 - 15:36 | Son Güncelleme :

Bankalar, Kurban Bayramı arefesinde müşterilerine özel kredi seçenekleri sunma yarışına girdi

<ımg hspace="10" vspace="5" align="right" src="http://i.bigpara.com/i/55big/turk_lirasi_5.jpg">Bankalar, Kurban Bayramı arefesinde müşterilerine özel kredi seçenekleri sunma yarışına girdi.

Bir çok banka düşük faizli, masrafsız kredi teklifleri sunarken BankPozitif, ING Bank, Tekstilbank, Garanti Bankası, DenizBank ve TEB’in sunduğu teklifleri sizin için derledik.

BankPozitif’ten Masrafsız Bayram Kredisi

Kurban bayramı için müşterilerine özel kredi seçenekleri sunan BankPozitif, masrafsız, komisyonsuz ve sigorta ücretsiz özelliklerle rekabete dahil oluyor. Hesap açmanın, şubeye gitmenin gerekli olmadığı, paranın doğrudan müşteri hesabına yatırıldığı teklifte 5 bin liralık bir kredi için 12 ay vadede %0,89 faiz imkanı sunuluyor. Aylık taksitler 446 TL ve toplam geri ödeme ise 5.354 TL.

<ımg src="http://i.bigpara.com/i/55big/27092013t1.jpg">

Garanti Bankası’ndan Bayrama Özel Kredi

Garanti Bankası ramazan bayramında olduğu gibi bu bayramda da müşterilerine özel ihtiyaç kredi teklifleri sunuyor. Kampanya kapsamında 50.000 TL ve 60 ay vadeye kadar kredi kullanılabilir. Masraflar tahsis ücretinden oluşmaktadır.

Teklifin detayları şöyle:

<ımg src="http://i.bigpara.com/i/55big/27092013t2.jpg">

ING BanK, Eylül Kredisini Duyurdu

Eylül Kredisi ile bayram öncesinde müşterilerinin nakit ihtiyaçlarını karşılamayı planlayan ING Bank, 24 ay vadede %1,17 faiz oranı sunuyor. 7 bin lira ihtiyaç kredisi için sadece 29 TL toplam masrafı öderken 60 ay vadede dilerseniz aylık taksitlerinizi 99 TL’den başlatabilirsiniz. Ayrıca bu teklifin artan taksitli ödeme planına sahip olduğunu hatırlatalım.

ING Bank’ın bir diğer teklifi olan Mini Kredi’nin detayları için buraya tıklayabilirsiniz.

TEB’den Pratik İhtiyaç Kredisi

Pratik İhtiyaç Kredisi adı altında sunulan TEB kredi teklifinde %1,39 ile sabit faiz uygulaması var. 5.000 TL kredi için 36 ay vadede 185 TL aylık taksit imkanı sunulurken, masraf ücreti ya da ek komisyon talep edilmemektedir. 24 ay vadede 254 lira, 12 ay vadede 463 lira ve 6 ay vadede 882 lira aylık taksit seçenekleri olan kampanyaların hepsinde %1,39 faiz oranı ve %1,67 maliyet oranı uygulanmaktadır. Kredi kapsamında hayat sigortası yapıldığını da hatırlatmak gerekir.

Tekstilbank’dan 36 ay vadede %1,09 faiz oranı

Bayram öncesi özel kredi teklifi sunan bankalar arasında Tekstilbank da yer alıyor. 36 ay vadede  %1,09 faiz oranı ve aylık 175 TL taksit imkanı ile müşterilerinin karşısına çıkan Tekstilbank ihtiyaca uygun kredi seçenekleriyle dikkat çekiyor. 12 ay vade seçeneğinde taksitler 452 lira öderken, kredinizi 24 ayda taksitlendirmek isterseniz 244 lira ödeyeceksiniz. Bu üç vadede de maliyet oranı %1,65 ve toplam masraf 200 TL.

DenizBank’dan Masrafsız, Sabit Oranlı Eşit Ödemeli Kredi

13-24 ay vade seçenekleri ile 30 bin liraya kadar kredi çekme imkanı tanıyan DenizBank’ın bayram kredisinde masraf ücreti ya da ek komisyon talep edilmiyor. Sabit oranlı eşit ödemeli kredide faiz oranı %1,59. Öte yandan 18 ay vadede aylık taksit 330 lira ve maliyet oranı %1,91. Aynı maliyet oranı ile kredinizi 24 ayda geri ödemek isterseniz de aylık taksitleriniz 261 lira olarak gerçekleşiyor.

Bankaların bayram öncesinde sizlere sundukları teklifleri, ihtiyackredisi.com.tr adresi üzerinden derleyerek sizlerle paylaştık. Eğer kampanyalarla ile ilgili daha ayrıntılı bir araştırma yapmak, tekliflerin detaylarını görmek isterseniz buraya tıklayabilir ya da aşağıdaki buton yardımıyla teklifleri karşılaştırmaya başlayabilirsiniz. Şimdiden iyi bayramlar dileriz.


Bu haberi okuyanlar bunları da okudu
 
KAPANIŞLAR (BIST)
BUGÜN 1000 TL NE OLDU?
1.009 TL        
BORSA
998 TL        
DOLAR
999 TL        
EURO
996 TL        
ALTIN
 
bigpara

Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır.
Hürriyet Gazetecilik Matbaacılık A.Ş.

YASAL UYARI:
Piyasa verileri Foreks Bilgi İletişim Hizmetleri A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. Üye girişi yapılan Canlı Borsa sayfaları haricinde Hisse senedi verileri 15 dk gecikmelidir. Tahvil-Bono-Repo özet verileri her durumda 15 dk gecikmelidir.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bununla beraber gerek site üzerindeki, gerekse site için kullanılan kaynaklardaki hata ve eksikliklerden ve sitedeki bilgilerin kullanılması sonucunda yatırımcıların uğrayabilecekleri doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan, kar yoksunluğundan, manevi zararlardan ve üçüncü kişilerin uğrayabileceği zararlardan dolayı Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BIST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez.

BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz.