Bir destek de Sabancı'dan

Güncelleme Tarihi:

Bir destek de Sabancıdan
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2018 16:12

Sabancı Topluluğu enflasyonla mücadeleye destek için regüle olmayan sektörlerde üretimi olan ürünlerde indirim yapacak.

Haberin Devamı

Sabancı Topluluğu, enflasyonla mücadele seferberliğine destek amacıyla regüle olmayan sektörlerde üretimi olan ürünlerin satışlarında gereken indirimi yapacağını duyurdu.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı"nda yaptığı konuşmada, tüm firmalarla asgari yüzde 10 indirim yapmaları ve yıl sonuna kadar sürdürmeleri için anlaştıklarını açıkladı.

##$HABER_1449642$##

Sabancı Topluluğu'ndan yapılan açıklamada, enflasyonla etkin mücadele sürecinde makro tedbirlerin başarılı olması için tüm ekonomi paydaşlarının işbirliği hareket etmesi gerektiği belirtilerek, "Enflasyonla mücadele seferberliğine destek olmak ve enflasyonu aşağıya çekmek amacıyla, regüle olmayan sektörlerde, üretimimiz olan ürünlerin satışlarında gereken indirimi yapacağız" denildi.

Haberin Devamı

Sabancı Topluluğu bünyesinde sanayi, çimento, perakende, enerji, banka ve sigorta grupları bulunuyor.

 

BAKMADAN GEÇME!