KAP ***INTEM*** İNTEMA İNŞAAT VE TESİSAT MALZEMELERİ YATIRIM VE PAZARLAMA A.Ş.( İlişkili Taraf İşlemleri

24.01.2020 - 20:46
KAP ***INTEM*** İNTEMA İNŞAAT VE TESİSAT MALZEMELERİ YATIRIM VE PAZARLAMA A.Ş.( İlişkili Taraf İşlemleri

***INTEM*** İNTEMA İNŞAAT VE TESİSAT MALZEMELERİ YATIRIM VE PAZARLAMA A.Ş.( İlişkili Taraf İşlemleri )

İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
İlişkili Taraf İşlemleri

Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği

Açıklamalar

Yapı sektöründe son dönemlerde yaşanan gelişmeler, sektördeki beklentiler çerçevesinde Şirketimiz İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş. ("İntema"),  yurtiçi satışını gerçekleştirdiği vitrifiye seramik mamülleri ve bunların tamamlayıcı ürünleri ile banyo mobilyaları, sıhhi tesisat armatürü, banyo aksesuarları valf ve bağlantı parçaları, duş sistemleri, gömme rezervuar ile yedek parçalarının iç piyasada dağıtım ve satışına ilişkin koşulları, bu ürünlerin üreticisi olan Eczacıbaşı Yapı Gereçleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile birlikte değerlendirerek yeniden belirlemişlerdir.
Bu çerçevede
İntema, Üretici'nin yeni ürün ve modellerini, kampanyalarını Üretici ile birlikte belirlenecek şekillerde pazarda bayilerine ve tüketicilere duyurmayı taahhüt eder.  Ürünlere ait satış fiyatları ürün bazında İntema'nın görüşleri alınarak Üretici firma ve İntema tarafından müştereken belirlenir. İntema'ca satışı yapılan ürünler yetkili satıcılara Üretici tarafından Üretici stoklarından sevk edilir. İntema müşteri nezdinde, sevkin takibinden ve ürünlerin eksiksiz tesliminden sorumludur. Bu sevkiyatlara ilişkin nakliye, nakliye sigortaları Üretici'ye aittir. Bayilerden yapılacak tahsilat ve alacakların takibi İntema'nın sorumluluğundadır. İntema'nın tahsil edemediği alacakları Üretici'ye temlik etme hakkı saklıdır. Ürünler ile ilgili şikayetlerinin Üretici tarafından incelenmesi ve çözümlenmesi esastır. İntema'ca teşhir edilecek ürünler satış, üretim, stok dengesine göre ve pazarlama aksiyonları paralelinde üretici ile birlikte belirlenir ve Üretici tarafından teşhir koşullu olarak bayilere sevk olunur. Taraflar bu yeni duruma göre üretici sorumluluğuna geçen kadrolardaki çalışanların da Üretici'ye geçirilmesi konusunda mutabık kalmışlardır. 





http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/814445


BIST

Bu haberi okuyanlar bunları da okudu
 
  • BIST
  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
14.368 Değişim: -1,89% Hacim : 169.114 Mio.TL Son veri saati : 18:10
Düşük 14.266 15.05.2026 Yüksek 14.538
Açılış: 14.526
45,5176 Değişim: 0,19%
Düşük 45,4346 15.05.2026 Yüksek 45,5707
Açılış: 45,4346
52,9944 Değişim: -0,30%
Düşük 52,9412 15.05.2026 Yüksek 53,2525
Açılış: 53,1539
6.644,89 Değişim: -2,19%
Düşük 6.607,41 15.05.2026 Yüksek 6.828,43
Açılış: 6.793,88
bigpara

Copyright © 2026 Tüm hakları saklıdır.
Hürriyet Gazetecilik Matbaacılık A.Ş.

YASAL UYARI:
Piyasa verileri Foreks Bilgi İletişim Hizmetleri A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. Üye girişi yapılan Canlı Borsa sayfaları haricinde Hisse senedi verileri 15 dk gecikmelidir. Tahvil-Bono-Repo özet verileri her durumda 15 dk gecikmelidir.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bununla beraber gerek site üzerindeki, gerekse site için kullanılan kaynaklardaki hata ve eksikliklerden ve sitedeki bilgilerin kullanılması sonucunda yatırımcıların uğrayabilecekleri doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan, kar yoksunluğundan, manevi zararlardan ve üçüncü kişilerin uğrayabileceği zararlardan dolayı Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BIST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez.

BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz.