Nef, sektörün en çok satış yapan firması oldu

05.12.2017 - 17:00 | Son Güncelleme :
Nef, sektörün en çok satış yapan firması oldu | Genel Haberler

Gayrimenkul sektörüne getirdiği yenilikler ve inovasyonlarla adından söz ettiren Nef, Real Estate Stars ödüllerinde ciro bazında Türkiye’nin en çok satış yapan şirketi olarak 3 yıldır sürdürdüğü birinciliği ve sektör liderliğini korudu.

Gayrimenkul sektörüne yön veren şirketleri teşvik etmeyi amaçlayan ve Real Estate Stars - Türkiye’nin Gayrimenkul Liderleri ödüllerinin sahipleri belli oldu. Türkiye’nin lider gayrimenkul şirketi Nef, 3 yıldır sürdürdüğü bu başarını, bu yıl da koruyarak Real Estate Stars’ın en önemli ödülünün sahibi oldu. Yıl boyunca sergilediği başarılı büyüme performansı ile Nef, Real Estate Stars’da Türkiye’nin en çok satış yapan şirketi olarak birincilik ödülüyle taçlandırıldı. 

Haberin Devamı

2014 yılından bu yana sergilediği başarılı büyüme grafiği ile Türkiye’nin en hızlı ve en çok satan gayrimenkul şirketi olmayı başaran Nef, 1.3 milyar TL lira cirosu ile Real Estate Stars ödülleri kapsamında sektördeki liderliğini de pekiştirmiş oldu.

Real Estate Stars’ı değerlendiren Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, “2017’nin son zamanlarını yaşadığımız şu günlerde, gönül rahatlığıyla söyleyebiliriz ki Türkiye’de gayrimenkul sektörü her yıl hızla gelişerek büyüyor ve yeni rekorlara imza atıyor. Nef olarak biz de, her projemizi daha iyi olması için ince ince düşünerek planlıyor ve hayata geçiriyoruz. 2014 yılından bu yana sektörün en hızlı ve en çok satış yapan şirketiyiz.

Biz Nef olarak, 5 yılda Türkiye’de sektör lideri olduk. Şimdi de 5 yılda, yurtdışında lider gayrimenkul firması olmak için strateji planımız hazır durumda. Özgürlüğü temel alan, paylaşım ekonomisine yönelik yeni konseptlerimizle, hedefimiz tüm dünya olarak belirledik. 10 yıl içinde ABD ve Avrupa’nın 10 metropolünde yer almayı hedefliyoruz. Real Estate Stars ödüllerindeki başarılı performansımız, attığımız adımların doğru yönde olduğunu gösteriyor. Geçen sene olduğu gibi, bu sene de Real Estate Stars’da Türkiye’nin en çok satış yapan gayrimenkul şirketi kategorisinde birincilik ödülünün sahibi olmamız, bizleri bu alanda cesaretlendiriyor ve gerekli adımları atmak için teşvik ediyor” dedi.

Haberin Devamı

Son 3 yıldır konut sektör lideri olan Nef, kurulduğu 2010 yılından bu yana hayata geçirdiği 28. proje olan Nef Çamlıtepe’deki 497 dairenin 2 günde satışını tamamlayarak rekor bir satışa imza attı. Bu başarısını noter ile de tasdikleyen Nef, İstanbul’un yeni yaşam ve eğitim vadisi Çekmeköy’deki ilk projesi Nef Çamlıtepe’nin ardından, ikinci projesi Nef Ormantepe’yi, yoğun talep üzerine planlanan tarihten bir yıl önce satışa sundu.

NEF HAKKINDA:

Nef, Timur Holding’in bünyesi altında yer alan bir gayrimenkul markasıdır. 2010 yılından bu yana en küçük alanları değerlendirerek yaşama katan ve insanlar için ince düşünülmüş yaşam alanları tasarlamayı amaçlayan Nef, bu hedefle çıktığı yolda kısa sürede büyük işlere imza attı. Türkiye’de ve dünyada 6 ülkedeki büyük metropollerde sektörel ihtiyaçları analiz etmek için uzman kişi ve kurumlarla çeşitli anketler ve araştırmalar yapan Nef, hedef kitlenin beklentilerine en uygun şekilde tasarımı odak noktası  haline getirerek çalışmakta ve gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk kazandırmak için satıştan pazarlamaya bütün katma değer zincirini yeniden  tasarlamaktadır. Dünyanın en iyi 10 mimarlık firmasından 4’ü ile aynı anda çalışan dünyanın sayılı  gayrimenkul firmasından biri olan Nef, projelerinde iç mekan ve dış cephenin yanı sıra elektrik anahtarlarından kapı kollarına kadar en ince ayrıntılarda bile tasarımı ön planda tutmakta ve dünyaca ünlü tasarımcılarla çalışmaktadır.


Etiketler

Bu haberi okuyanlar bunları da okudu
 
KAPANIŞLAR (BIST)
BUGÜN 1000 TL NE OLDU?
999 TL        
BORSA
1.002 TL        
DOLAR
1.001 TL        
EURO
1.001 TL        
ALTIN
 
bigpara

Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır.
Hürriyet Gazetecilik Matbaacılık A.Ş.

YASAL UYARI:
Piyasa verileri Foreks Bilgi İletişim Hizmetleri A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. Üye girişi yapılan Canlı Borsa sayfaları haricinde Hisse senedi verileri 15 dk gecikmelidir. Tahvil-Bono-Repo özet verileri her durumda 15 dk gecikmelidir.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bununla beraber gerek site üzerindeki, gerekse site için kullanılan kaynaklardaki hata ve eksikliklerden ve sitedeki bilgilerin kullanılması sonucunda yatırımcıların uğrayabilecekleri doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan, kar yoksunluğundan, manevi zararlardan ve üçüncü kişilerin uğrayabileceği zararlardan dolayı Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BIST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez.

BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz.