Cisco Systems´den verimlilik proramı

21.11.2001 - 14:04 | Son Güncelleme :

Cisco Systems, işletmelerin interneti kullanarak verimliliklerini ve karlılıklarını artırmalarını sağlamak amacıyla seminer düzenledi

Cisco Systems, işletmelerin interneti kullanarak verimliliklerini ve karlılıklarını artırmalarını sağlamak amacıyla seminer düzenledi. ´´5 Adımda Internette Verimlilik´´ başlıklı seminerde konuşan Cisco Systems Genel Müdür Yardımcısı Hakan Erenoğlu, yaşanan ekonomik krizin en çok büyüyen işletmeleri etkilediğini, krizlerin ardından işletmelerin daha çok verimliliklerini artıran karlı iş modellerine yönelmeleri gerektiğini vurguladı.

Erenoğlu, tüm olumsuz koşullara karşın büyüyen kuruluşların çok büyük bir şansları olduğuna dikkati çekerek, ´´Küreselleşen dünyada büyüyen işletmeler ancak internetin sunduğu olanaklardan yararlanarak farklılaşabilir. Bizim amacımız bu işletmelere stratejik destekler sunarak, işletmelerini internet süreçlerine adım adım birlikte taşımak´´ diye konuştu. Hakan Erenoğlu, ´´5 Adımda Internette Verimlilik´´ toplantılarındaşirketlerin internetle olan ilişkilerinde hangi aşamada olduklarınıdeğerlendirebilme fırsatı da yakalayacaklarını aktardı. Programın e-posta, web sitesi, e-ticaret, e-iş ve ekosistem olmak üzere 5 aşamadan oluştuğunu belirten Erenoğlu, birinci aşama olan e-posta´da şirketlerin dahili bir ağ üzerinden iletişim ve dosya alışverişi gerçekleştirebildiklerini ve bunun yanı sıra tedarikçiler ve müşterilerle hızlı iletişim kurabildiklerini bildirdi. Cisco Systems Genel Müdür Yardımcısı Erenoğlu, web sitesi ile küresel pazarda yerlerini alabilme avantajına sahip olacak şirketlerin, e-ticaret aşamasında ise günün 24 saati yılın 365 günü erişime açık bir şekilde satış fırsatlarını artıracaklarını ve müşterimemnuniyeti sağlayabileceklerini dile getirdi. Erenoğlu, e-iş´te güvenli intranet yoluyla iç ve dış işlemlerin gerçekleştirilebildiğini, son aşama olan ekosistemin ise tüm iş süreçlerinin internet ile otomasyona geçmesi anlamına geldiğini anlattı.

CISCO SYSTEMS-

1984 yılında Stanford Üniversitesi´den 2 bilim adamı tarafından kurulan ve ismini 2 bilimadamının çok sevdikleri San Francisco şehrinin son hecesinden alan kuruluş, 115 ülkede 39 bin çalışanıyla internet üzerindeki dünya bilgi trafiğinin yüzde 80´inin yönlendiriyor. Türkiye pazarına 1996 yılında giren şirket, Türkiye´de 47 kişiyi istihdam ediyor. Kuruluş, 128 ülkede kurduğu Cisco Networking Akademeleri ile de öğrencilere bilgisayar ağları kurma ve dizayn etmeyi öğretmeyi hedefliyor.

Bu haberi okuyanlar bunları da okudu
 
KAPANIŞLAR (BIST)
BUGÜN 1000 TL NE OLDU?
1.000 TL        
BORSA
1.000 TL        
DOLAR
1.002 TL        
EURO
1.004 TL        
ALTIN
 
bigpara

Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır.
Hürriyet Gazetecilik Matbaacılık A.Ş.

YASAL UYARI:
Piyasa verileri Foreks Bilgi İletişim Hizmetleri A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. Üye girişi yapılan Canlı Borsa sayfaları haricinde Hisse senedi verileri 15 dk gecikmelidir. Tahvil-Bono-Repo özet verileri her durumda 15 dk gecikmelidir.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bununla beraber gerek site üzerindeki, gerekse site için kullanılan kaynaklardaki hata ve eksikliklerden ve sitedeki bilgilerin kullanılması sonucunda yatırımcıların uğrayabilecekleri doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan, kar yoksunluğundan, manevi zararlardan ve üçüncü kişilerin uğrayabileceği zararlardan dolayı Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BIST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez.

BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz.