Bugün neler olacak?

15.07.2008 - 09:22 | Son Güncelleme :

İşte Türkiye`de günün gündemi...

İşte Türkiye`de günün gündemi... 

1- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Uluslararası Nakliyeciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Taner Dinçşahin ve beraberindeki heyeti Çankaya Köşkü`nde kabul edecek. (Saat: 16.00)

2- Ak Parti, CHP ve DTP Meclis gruplarında son gelişmeler değerlendirilecek. (Saat: 11.15/13.30/12.30)

3- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, KKTC heyetini TBMM`deki makamında, MÜSİAD Başkanı Ömer Cihad Vardan`ı Başbakanlık Resmi Konutu`nda kabul edecek. (Saat: 14.00/17.00)

4- Dışişleri Bakanı Ali Babacan, yurt içinde ve dışında görevli büyükelçilerin katılımıyla düzenlenen Türk dış politikası, yönelimler ve öncelikler temalı konferansa katılacak. (Saat: 11.00)

- Büyükelçiler, konferansın açılışından önce Anıtkabir`i ziyaret edecek. (Saat: 10.00)

5- KKTC Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat, Almanya`nın başkenti Berlin`de BM Genel Sekreteri Ban Ki-mun ile görüşücek. (Saat: 14.30)

- BM Genel Sekreteri Ban, daha sonra Almanya Başbakanı Angela Merkel ile bir araya gelecek ve düzenlenecek ortak basın toplantısına katılacak. (Saat: 17.45)

6- Devlet Bakanı Mehmet Şimşek, “Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Ekonomi Buluşmaları” kapsamında MÜSİAD üyeleriyle İstanbul`da bir araya gelecek.(Saat: 09.30)

- Şimşek, toplantıda, istikrar programı sonrasında Türkiye`nin yeni ekonomik programı, 2008 yılı yarı yıl değerlendirmesi yapacak.

7- Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, Ankara`da yapılacak Olimpiyat Oyunları İcra Kurulu toplantısına katılacak. (Saat: 11.00)

8- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Ankara Sanayi Odası`nca OSTİM`de düzenlenen, “prim borçlarının yeniden yapılandırılması” konulu toplantıya katılacak. (Saat: 13.30)

9- Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Sinop Havaalanı`nın yeniden hizmete açılış törenine katılacak. (Saat: 16.30)

10- Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehmet Mehdi Eker, Cibuti Cumhuriyeti Tarım, Hayvancılık ve Deniz Bakanı Aboulkader Kamil Mohammed ile makamında görüşecek. (Saat: 10.00)

-Eker, hububat piyasasındaki son gelişmelerle ilgili açıklamalarda da bulunacak.

11- TBMM`den.

- Genel Kurulda, kamu finansmanı ve borç yönetimini yeniden düzenleyen kanun tasarısı görüşülecek. (Saat: 15.00)

- Plan ve Bütçe Komisyonunda, Serbest Bölgeler ile Gümrük Kanununda değişiklik yapılmasına ilişkin yasa tasarısı ele alınacak. (Saat: 15.30)

- Bayındırlık, İmar ve Ulaştırma Komisyonunda, Kamu İhale Sözleşmeleri Kanununda değişiklik yapılmasına ilişkin tasarı görüşülecek. (Saat: 14.00)

- Tarım Orman ve Köyişleri Komisyonunda, AOÇ`taki 258 bin  metrekare arazi üzerinde bulunan spor tesislerinin 49  yıllığına bedelsiz olarak GSGM`ye tahsis edilmesini içeren  yasa teklifi ele alınacak. (Saat: 15.30)

12- Demokrat Parti Genel Başkanı Süleyman Soylu, Aksaray`da ziyaretlerde bulunacak, basın toplantısı düzenleyecek. (Saat: 10.00/20.00)

13- Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, TOFAŞ`ın 40. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Bursa`da düzenlenen törene katılacak. (Saat: 19.30)

14- Hazine`den çifte ihale.

- Hazine, 12 ay vadeli ile 21 ay vadeli YTL cinsi iskontolu tahvil ihaleleri düzenleyecek.

15- Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2008 Nisan dönemi iş gücü verilerini açıklayacak. (Saat: 10.00)

16- Toplantı... Ziyaret... Tören...

- Tüketici Dernekleri Federasyonu (TÜDEF) Genel Başkanı Ali Çetin, bankaların hesap işletim ücretiyle ilgili Ankara`da basın toplantısı düzenleyecek. (Saat: 10.30)

- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, MHP İzmir İl Başkanlığını ziyaret edecek. (Saat: 10.45)

- Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) ile Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER) tarafından hazırlanan “Türkiye`de Toplumsal Cinsiyet Eşitsizliği: Sorunlar, Öncelikler ve Çözüm Önerileri” başlıklı rapor açıklanacak. (Saat: 10.00)

- Enerjisa Enerji Üretim A.Ş`nin 1 milyar avroluk kredi anlaşmasının imza töreni, finansman paketinde yer alan bankaların sözcülerinin de katılımıyla gerçekleştirilecek. (Saat: 11.00)

17- Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay, Dünya Gençler Atletizm Şampiyonası`nda 2. olan Merve Aydın`ı makamında kabul edecek. (Saat: 10.30)

18- Profesyonel liglerde yer alan takımların transfer çalışmaları sürüyor.

- Fenerbahçe`nin yeni transferi Daniel Güiza, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı basın toplantı odasında düzenlenecek törenle sözleşme imzalayacak. (Saat: 11.30)


Bu haberi okuyanlar bunları da okudu
 
KAPANIŞLAR (BIST)
BUGÜN 1000 TL NE OLDU?
1.007 TL        
BORSA
999 TL        
DOLAR
1.003 TL        
EURO
999 TL        
ALTIN
 
bigpara

Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır.
Hürriyet Gazetecilik Matbaacılık A.Ş.

YASAL UYARI:
Piyasa verileri Foreks Bilgi İletişim Hizmetleri A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. Üye girişi yapılan Canlı Borsa sayfaları haricinde Hisse senedi verileri 15 dk gecikmelidir. Tahvil-Bono-Repo özet verileri her durumda 15 dk gecikmelidir.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bununla beraber gerek site üzerindeki, gerekse site için kullanılan kaynaklardaki hata ve eksikliklerden ve sitedeki bilgilerin kullanılması sonucunda yatırımcıların uğrayabilecekleri doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan, kar yoksunluğundan, manevi zararlardan ve üçüncü kişilerin uğrayabileceği zararlardan dolayı Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BIST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez.

BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz.