KAP ***ISMEN* *ULUSE*** İŞ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.( Pay Alım Teklifi Yoluyla Pay Toplanmasına İlişkin Bildirim

10.06.2019 - 18:08
KAP ***ISMEN* *ULUSE*** İŞ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.( Pay Alım Teklifi Yoluyla Pay Toplanmasına İlişkin Bildirim

***ISMEN******ULUSE*** İŞ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.( Pay Alım Teklifi Yoluyla Pay Toplanmasına İlişkin Bildirim )

Özet Bilgi Şirket sermayesinin %82,275'ini, oy haklarının %90,153'ünü temsil eden payların 15.04.2019 tarihinde Eaton Industries tarafından satın alınması sonrasında, Zorunlu Pay Alım Teklifi yapılmaktadır.
Yapılan Açıklama Güncelleme mi ? Hayır
Yapılan Açıklama Düzeltme mi ? Hayır
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ? Hayır
İlgili Şirketler ULUSE

İşlem Türü Zorunlu Pay Alım Teklifi
Pay Alım Teklifine Konu Hedef Ortaklığın Unvanı ULUSOY ELEKTRİK İMALAT TAAHHÜT VE TİCARET A.Ş.
Pay Alım Teklifinde Bulunan Gerçek/Tüzel Kişi Eaton Industries XX Unlimited Company
Pay Alım Teklifine Aracılık Edecek Yatırım Kuruluşu İŞ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.
Pay Alım Teklifinde Kullanılacak Hesap 61000
Pay Alım Teklifi Bedellerinin Ödenme Zamanı Payların teslim / virmanlanma tarihini takip eden 1. iş günü
Para Birimi TRY
Pay Alım Teklifi Başlangıç Tarihi 11.06.2019
Pay Alım Teklifi Başlangıç Saati 09:00
Pay Alım Teklifi Bitiş Tarihi 08.07.2019
Pay Alım Teklifi Bitiş Saati 17:00

Pay Alım Teklifine Konu Pay Bilgileri
Pay Grup Bilgileri Nevi İmtiyazlı Olup Olmadığı İmtiyaza İlişkin Bilgi Pay Alım Teklifi Fiyatı
B Grubu, ULUSE, TREULET00014 Nâma Değil 20,7409

Ek Açıklamalar
Ulusoy Elektrik İmalat Taahhüt Ticaret A.Ş.'nin (Ulusoy Elektrik) ödenmiş sermayesinin %82,275'ine, oy haklarının %90,153'üne tekabül eden toplam 65.820.008 TL nominal değerli payların 15 Nisan 2019 tarihinde Eaton Industries XX Unlimited Company (Eaton Industries) tarafından devralınması sonrasında Ulusoy Elektrik'in yönetim ve kontrolü Eaton Industries'e geçmiştir. Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-26.1 sayılı Pay Alım Teklifi Tebliği kapsamında, Ulusoy Elektrik'in sermayesini temsil eden halka açık diğer payların sahiplerine Eaton Industries tarafından yapılacak zorunlu pay alım teklifine ilişkin Kurul tarafından onaylanan Pay Alım Teklifi Bilgi Formu www.kap.org.tr, www.ulusoyelektrik.com.tr ve www.isyatirim.com.tr internet adreslerinde ilan edilmiştir.





http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/767360


BIST
Bu haberi okuyanlar bunları da okudu
 
  • BIST
  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
9.045 Değişim: -7,81% Hacim : 166.203 Mio.TL Son veri saati : 18:05
Düşük 8.985 21.03.2025 Yüksek 9.759
Açılış: 9.759
37,8390 Değişim: 0,04%
Düşük 37,6572 21.03.2025 Yüksek 38,3549
Açılış: 37,8242
40,9493 Değişim: -0,51%
Düşük 40,8258 21.03.2025 Yüksek 42,6887
Açılış: 41,1589
3.679,11 Değişim: -0,64%
Düşük 3.649,83 21.03.2025 Yüksek 3.722,47
Açılış: 3.702,80
bigpara

Copyright © 2025 Tüm hakları saklıdır.
Hürriyet Gazetecilik Matbaacılık A.Ş.

YASAL UYARI:
Piyasa verileri Foreks Bilgi İletişim Hizmetleri A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. Üye girişi yapılan Canlı Borsa sayfaları haricinde Hisse senedi verileri 15 dk gecikmelidir. Tahvil-Bono-Repo özet verileri her durumda 15 dk gecikmelidir.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bununla beraber gerek site üzerindeki, gerekse site için kullanılan kaynaklardaki hata ve eksikliklerden ve sitedeki bilgilerin kullanılması sonucunda yatırımcıların uğrayabilecekleri doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan, kar yoksunluğundan, manevi zararlardan ve üçüncü kişilerin uğrayabileceği zararlardan dolayı Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BIST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez.

BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz.