KAP ***ERSU*** ERSU MEYVE VE GIDA SANAYİ A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel)

13.01.2023 - 18:00
KAP ***ERSU*** ERSU MEYVE VE GIDA SANAYİ A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel)

***ERSU*** ERSU MEYVE VE GIDA SANAYİ A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )

İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Özel Durum Açıklaması (Genel)

Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği

Açıklamalar

     Şirket Yönetim Kurulu, bugün yapmış olduğu toplantı sonucunda aşağıda belirtilen hususları görüşmüş ve oybirliği ile karara bağlamıştır.
Şirketimizin Bağımsız Yönetim Kurulu üyeleri Sn.Mahmut Ercüment Cengiz ve Sayın Azmiye Berna Şeker ile Yönetim Kurulu Üyesi ve başkanı Sn. Cemile Akman'ın görev sürelerinin dolması nedeniyle istifalarının kabulüne,
Kurumsal Yönetim Komitesinin 13.01.2023 tarihli tavsiye kararıyla, Yönetim Kurulu'nun mevcut süresi içerisinde görev yapmak üzere Sayın Tülay Akman'ın yönetim kurulu üyesi ve Sayın Nurhan Kara ve Sayın Sevda Çağlayan'ın bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak Türk Ticaret Kanununun 363'ncü maddesinde yer alan hükümler çerçevesinde atanmalarına ve bu hususların ilk genel kurulda onaya sunulmasına karar verilmiştir.
Saygılarımızla. 





http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1102224


BIST
Bu haberi okuyanlar bunları da okudu
 
  • BIST
  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
10.105 Değişim: -0,08% Hacim : 81.294 Mio.TL Son veri saati : 17:59
Düşük 10.064 24.01.2025 Yüksek 10.133
Açılış: 10.125
35,6798 Değişim: 0,13%
Düşük 35,6318 24.01.2025 Yüksek 35,7266
Açılış: 35,6339
37,4767 Değişim: 0,70%
Düşük 37,1583 24.01.2025 Yüksek 37,5737
Açılış: 37,2151
3.179,05 Değişim: 0,76%
Düşük 3.153,38 24.01.2025 Yüksek 3.196,54
Açılış: 3.155,14
bigpara

Copyright © 2025 Tüm hakları saklıdır.
Hürriyet Gazetecilik Matbaacılık A.Ş.

YASAL UYARI:
Piyasa verileri Foreks Bilgi İletişim Hizmetleri A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. Üye girişi yapılan Canlı Borsa sayfaları haricinde Hisse senedi verileri 15 dk gecikmelidir. Tahvil-Bono-Repo özet verileri her durumda 15 dk gecikmelidir.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bununla beraber gerek site üzerindeki, gerekse site için kullanılan kaynaklardaki hata ve eksikliklerden ve sitedeki bilgilerin kullanılması sonucunda yatırımcıların uğrayabilecekleri doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan, kar yoksunluğundan, manevi zararlardan ve üçüncü kişilerin uğrayabileceği zararlardan dolayı Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BIST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez.

BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz.