Dünya Ekonomik Forumu bu hafta başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Dünya Ekonomik Forumu bu hafta başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2016 09:39

Her yıl devlet başkanlarının ve küresel şirket yöneticilerinin bir araya geldiği Dünya Ekonomik Forumu 20-23 Ocak tarihlerinde Davos’ta yapılacak.

Haberin Devamı

Davos, İsviçre Alpleri’nde Zürih’in 148 km uzaklığındaki küçük bir kasaba. Yılın önemli bir bölümünde kayakseverleri ağırlayan burasının önemli özelliklerinden biri Avrupa’nın en yüksek kasabası olması ve daha da önemlisi her yıl ocak ayında Dünya Ekonomik Forumu’na (WEF) ev sahipliği yapması. 1971 yılında Profesör Klaus Schwab tarafından Avrupalı işadamlarıyla küresel yönetim uygulamalarını ve ABD ile nasıl rekabet edilebileceğini konuşmak amacıyla başlatılan ve yıllar içinde küresel ekonomi çevrelerinin önde gelen isimlerini buluşturan bir platforma dönüşen Davos, toplantılara bir kez daha kapısını açıyor.

DÜNYA BORSALARINDAKİ SON DURUM İÇİN TIKLAYIN...

dunya.com'dan Evrim Küçük'ün haberine göre; her yıl dünyanın önde gelen devlet başkanlarının ve global şirket yöneticilerinin bir araya geldiği Dünya Ekonomik Forumu (WEF) bu yıl 20- 23 Ocak tarihlerinde 46’ncı kez geçekleştirilecek. Bu yıl forumun teması 4. Sanayi Devrimi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!