Hamburger
En Çok Arananlar
    Popüler Haberler
      notification

      Bildirimler

      close

      Bildirimler

      close

      Bugün yurtiçinde önemli gelişme olmayacak

      REKLAM
      REKLAM

      BIST-100 endeksinin güne hafif satıcılı bir açılışla başlamasını bekliyoruz. Dün gün içerisinde 106.000 direncini test eden endeksin bu seviyenin üzerinde kalıcılık yakalayamamasına bağlı olarak teknik satışların yaşandığı izlendi. ABD’de devam eden davalarla ilgili haber akışlarının etkisi ile de yönünü aşağı çeviren endekste, 104.150 ve özellikle 103.000 desteğinin kırılması satışların hız kazanmasında etkili oldu.

      Endeks tarafındaki bozulmanın ve teknik indikatörlerdeki satış yönlü baskının devam ettiği görülmekte. Endekste satışların devam etmesi durumunda 101.750 ile 101.300 seviyesi gün içi destek olarak takip dilebilir. 101.300 altında sarkmalarda 100.100 seviyesi destek olarak ön plana çıkabilir. 

      Bugün yurtiçinde açıklanacak önemli bir gelişme olmazken, Euro Bölgesinde güven endeksleri, Almanya TÜFE, BoE Başkanı Carney konuşması,  ABD'de ise 3.çeyrek GSYH, bekleyen konut satışları, Bej Kitap, Fed Başkanı Yellen ve üye Williams konuşmaları takip edilecek.

      Haberle İlgili Daha Fazlası:Aracı Kurum