Özince: Aria`nın 800 bin abonesi var

22.03.2002 - 09:02 | Son Güncelleme :

İş-TİM Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Özince, hizmete girişinin 1. yıl dönümünü kutlayan Aria`nın, 800 bin abonesiyle abone artış hızında Avrupa`da 3. operatörler arasında en iyi seviyeyi yakaladığını bildirdi.

Ersin Özince, Aria`nın hizmete girişinin 1. yıldönümü nedeniyle düzenlenen törende yaptığı konuşmada, ülkenin içinde bulunduğu sıkıntılı dönemde, bu sosyal olayı şaşaalı kutlama arzusunda olmadıklarını söyledi.

Bu sese kulak verin mesajına, özellikle Türk toplumu olarak çok iyi kulak verilmeli diyerek konuşmasını sürdüren Özince, Aria Genel Müdürü Farina`nın şirketin doğum gününde sabit ücret yok mesajı verdiğine işaret etti.

Çok daha ucuz, çok daha iyi rekabetle bu işin yapılabildiğinin gösterildiğini ifade eden Özince, şöyle konuştu:

Bu şirket, sizlere yalnızca daha ucuz telekomünikasyon, daha rekabetçi telekomünikasyon demiyor. Bu şirket (bütün zorluklar içinde, çok ciddi kriz ortamında yatırımlarımı, öngörülenden daha hızlı yapmaya başarıyla ulaştım, üstelik de GPRS üzerinden sıradan haberleşme değil, ticari iş imkanı, reformcu yaklaşımlarla Türk ticari hayatına, telekomünikasyon sektörünün geleceğine iddialı şekilde boyut getirmeye devam edeceğim) diyor. Bunun çok iyi değerlendirilmesi gerekir.

BONTEMPELLI: TÜRKİYE STRATEJİK ÖNEMİ BÜYÜK BİR ÜLKEDİR

İş-TİM`in İtalyan ortağı TIM`ın Başkan Yardımcısı Elis Bontempelli, Biz TIM olarak hala şuna kaniyizki, bu girişimimizin geleceği vardır ve hala Türkiye, telekomünikasyon ve Telecom Italia açısından stratejik önemi büyük bir ülkedir dedi.

Aria`nın 1. yılı nedeniyle düzenlenen toplantıda konuşan Bontempelli, TIM`in Türkiye`ye çok büyük ümit bağladığını ve önemli yatırım yaptığını anlattı.

Girişimin ilk günlerinden bu yana ekonomik krizin genel durumu değiştirdiğini, buna rağmen Aria`nın ilerlediğini, yatırımlarını sürdürdüğünü ve çok önemli sonuçlar elde ettiğini vurgulayan Bontempelli, bu başarılarda ortakları İş Bankası`nın büyük katkısı bulunduğunu kaydetti.

Bontempelli, devlet, bakanlık ve düzenleyici kuruldan gördükleri desteğin devam etmesini isteyerek, Üçüncü olarak piyasaya giren operatörün tabii ki hayatı kolay değildir. Ama, biz bunun bilincindeyiz. Piyasaya üçüncü giren operatör olarak da çok iyi sonuçlar elde ettik dedi.

Şebekelerinin ve organizasyonlarının da büyüdüğünü ve geliştiğini, herkes tarafından tanınan ve itibar gören bir şirket haline gelindiğini dile getiren Bontempelli, Biz TIM olarak hala şuna kaniyiz ki, bu girişimimizin geleceği vardır ve hala Türkiye telekomünikasyon ve Telecom Italıa açısından stratejik önemi büyük bir ülkedir dedi.

BİZE BÜYÜMEKTE YARDIMCI OLUN LÜTFEN

Geleceğin kendileri açısından bugüne kadar yaptıklarını daha da güçlendirmek, sürekli yeni hizmet sunmak, tam bir abone memnuniyeti anlamına geldiğini de anlatan Bontempelli, konuşmasını şöyle sürdürdü:

Hala yardıma ihtiyacımız var. Devletin yardımına ihtiyacımız var. Ulusal dolaşım sorunu çok önemli bir sorundur. Temel bir sorundur. Tüm mali topluluğun, Türkiye`deki tüm telekomünikasyon alanında çalışanların yardımına, ortaklarımızın yardımına ihtiyacımız var.

Türk yetkililerin, büyük bir desteğine ihtiyacımız var. Büyümeye ihtiyacımız var. Bize büyümekte yardımcı olun lütfen. Bir yıl içinde bütün bunları yapabileceğimizi gösterdik. Büyük bir başarı elde ettik. Bu büyüme trendinin devam etmesi için bize yardımcı olun. Başka bir şey istemiyoruz sizden.


Bu haberi okuyanlar bunları da okudu
 
  • BIST
  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
9.722 Değişim: 0,80% Hacim : 102.118 Mio.TL Son veri saati : 18:05
Düşük 9.668 24.04.2024 Yüksek 9.767
Açılış: 9.716
32,5353 Değişim: -0,04%
Düşük 32,4062 24.04.2024 Yüksek 32,5881
Açılış: 32,5468
34,8145 Değişim: -0,15%
Düşük 34,7192 24.04.2024 Yüksek 34,9612
Açılış: 34,8658
2.443,31 Değişim: 0,54%
Düşük 2.415,64 24.04.2024 Yüksek 2.445,33
Açılış: 2.430,12
bigpara

Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır.
Hürriyet Gazetecilik Matbaacılık A.Ş.

YASAL UYARI:
Piyasa verileri Foreks Bilgi İletişim Hizmetleri A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. Üye girişi yapılan Canlı Borsa sayfaları haricinde Hisse senedi verileri 15 dk gecikmelidir. Tahvil-Bono-Repo özet verileri her durumda 15 dk gecikmelidir.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bununla beraber gerek site üzerindeki, gerekse site için kullanılan kaynaklardaki hata ve eksikliklerden ve sitedeki bilgilerin kullanılması sonucunda yatırımcıların uğrayabilecekleri doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan, kar yoksunluğundan, manevi zararlardan ve üçüncü kişilerin uğrayabileceği zararlardan dolayı Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BIST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez.

BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz.