DUMANKAYA / MİNİMAL

08.07.2008 - 14:11 | Son Güncelleme :

istanbul Kurtköy.. geniş bir vadi.. 19.000 m2 doğal terasar... 149 daireden uzun uzun bakılabilen bir manzara..

minimaldemanzara: panoromikmanzara

istanbul Kurtköy.. geniş bir vadi.. 19.000 m2 doğal teraslar... 149 daireden uzun uzun bakılabilen bir manzara.. günün ve gecenin renkleriyle değişen mevsimlerin en pastoral görüntülerini önünüze getiren.. baktıkça içinizi açan. Gözlerinizi dinlendirin.. ruhunuzu da.

minimaldeyalınlık: seçiciyalınlık

Bir arınma... Hayatın olumsuzluklarından, can sıkıntılarından.. rahatsız eden ne varsa, hayatın dışında bırakma. içinize iyi gelecek ayrıntılara odaklanan bir bakış açısı. kendinizi gerçekleştirebilceğiniz, kendinizi ifade edebilceğiniz bir hayat için gerekenler. sadece bu kadar.

minimaldeaz: daha çok

ruhunuza iyi gelecek ayrıntılar... çağda yaşamın gerektirdiği her şey hem elinizin altında.. hem de yokmuş gibi.. evet, tam böyle.. hayatın ayrıntılarına odaklanan minimal bakış açısına eşlik eden, yapı teknolojisinin son ürünleri.. yalın bir konforu yaşayın.

minimaldehayat: rafinehayat

hayal ettiğiniz hayat için her şey.. örneğin geniş mi geniş sosyal bir alan. çevresinde akıp giden göletler... üstlerinde ahşap köprüler.. örneğin vadiye bakan eksiksiz bir fitness center ve spa.. kafetaryaya komşu açık yüzme havuzu... istediğinizde dostlarınızı ağırlayın.. istediğinizde kendinizle baş başa kalın.

minimaldebahçe: eviniçindebahçe

bloklar ya 2 ya da 4 katlı.. giriş katlarının önü yemyeiş bahçe.. stüdyolarda iç bahçeler.. üst katlarda ise teras bahçeleri.. özetle bahçe tazeliğinde süregiden bir hayat.. yaşama enerjinizi tazeleyin.

minimaldezaman: değerlenenzaman

her şey arkada kaldı.. sizi üzen, yıpratan, ruhunuzu acıtan, şimdi bol oksijen, çok güleryüz.. dünya burada doğanın seslerine teslim.. zaman geniş, mekan zamanla uyumlu.. artı bir değer katıyor hayata. aşk gibi, su gibi. kıpırtılar duyuluyor... belli belirsiz. içinizin sesine kulak verin.

minimaldeışık: evininışığı

her pencere vadinin ışık oyunlarına seyirci. günün ve gecenin her saatinde. örneğin bir bulut geçer.. güneş ışıklarında gümüşi ışıltılar odaları doldurur. bir rüzgar eser.. yaprakların gölgesi dalganır. salonda, mutfakta yada banyoda yeşilin dansı.. ışık mekanın parçası.. hatta ta kendisi, yaşayın doyasıya..

minimaldeseçenek: dahaçokseçenek

küçük akarsu göletleriyle bezeli geniş bir vadiye bakan, topografyayla uyumlu 2 ve 4 katlı bloklarda toplam 149 daire.. 47 ya da 63 m2 1+1 stüdyolarda, 78 ve 97 m2 2+1, 93 ve 115 m2 3+1 seçeneklerde birinci sınıf malzemeyle tefrişat, mutfak ve banyolarda işlevsel yerleşim.. gözünüze iyi gelen her şey. dostlarınıza yalınlığın konforu diye anlatın.

minimaldespor: doyasıyaspor

forma girmek ya da formunu korumak isteyenlere fitness center`da spor aletleri eksiksiz.. spa ise arındırıp zindeliği yeniliyor. voleybol, basketbol, tenis ya da mini futbol için çok amaçlı spor sahası. açık yüzme havuzu..yüzün yüzebildiğinizce. göletlerin çevresindeki yürüyüş ve koşu parkuru alışkanlık yaratıyor. her gün toksin atın, rahatlayın.

minimaldegüvenlik: ekstragüvenlik

güvenlik önlemleri de özenli. zemin etüdleri yapılarak inşa edilen bloklarda kullanılan betonarme karkas sistem, depreme karşı direnç perdesi. özel güvenlik ekibi ise 24 saat görev başında. gözlerinizi kapatın.. güven duygusunun kucağına uzanın.

minimaldeulaşım: kolayulaşım

minimal vadisi seçkin sitelere, yakın gelecekte açılcak dört yıldızlı otellerle komşu.. tem otoyolu ve e5 karayolu arasında uzanıyor.. formula 1 bölgesine, koç ilköğretim okulun`na ve lisesi`ne, sabancı, alarko ve okan üniversitesi`ne, anadolu sağlık - john hopkins hastanesi`ne, istanbul outlet park`a çok yakın.. yakın gelecekte marmaray projesiyle birleşecek sabiha gökçen havaalanı`Ndan şehir dışına, pendik hızlı feribot ve denizotobüsü iskelesi sayesinde istanbulun her yerine kolay ve hemen gitme olanağı.. gitmenin ve dönmenin keyfini çıkarın.

(hürriyet emlak)


Bu haberi okuyanlar bunları da okudu
 
  • BIST
  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
9.693 Değişim: 1,77% Hacim : 109.544 Mio.TL Son veri saati : 18:05
Düşük 9.421 19.04.2024 Yüksek 9.715
Açılış: 9.431
32,5004 Değişim: 0,08%
Düşük 32,2918 19.04.2024 Yüksek 33,0938
Açılış: 32,4747
34,6901 Değişim: -0,12%
Düşük 34,5083 19.04.2024 Yüksek 35,3906
Açılış: 34,7321
2.496,86 Değişim: 0,50%
Düşük 2.482,31 19.04.2024 Yüksek 2.552,25
Açılış: 2.484,49
bigpara

Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır.
Hürriyet Gazetecilik Matbaacılık A.Ş.

YASAL UYARI:
Piyasa verileri Foreks Bilgi İletişim Hizmetleri A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. Üye girişi yapılan Canlı Borsa sayfaları haricinde Hisse senedi verileri 15 dk gecikmelidir. Tahvil-Bono-Repo özet verileri her durumda 15 dk gecikmelidir.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bununla beraber gerek site üzerindeki, gerekse site için kullanılan kaynaklardaki hata ve eksikliklerden ve sitedeki bilgilerin kullanılması sonucunda yatırımcıların uğrayabilecekleri doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan, kar yoksunluğundan, manevi zararlardan ve üçüncü kişilerin uğrayabileceği zararlardan dolayı Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BIST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez.

BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz.