CITYCOURT /BAHÇEŞEHİR

08.07.2008 - 11:42 | Son Güncelleme :

Dış cephede 25 cm lik ytong üzeri, komple ısı yalıtımı RELIUS-MEGES marka (mantolama) üzerine ise dış cephe boya uygulaması kullanılacaktır.

BLOK VE DAİRE MAHAL LİSTESİ

1- ELEKTİRİK TESİSATI

Sitenin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak güçte elektrik enerjisi teminini sağlayacak jenaratör bulunacaktır. Daire içi intercom sistemi kurulacak, dairenin blok kapısı ile görüntülü konuşma- kapı otomatiğini kumanda etme - site girişi ve çocuk parkı ile görüntülü-ortak tesislerle sesli görüşme olanakları sağlanmış olacaktır. Her dairede 3 harici telefon hattı için alt yapı kurulacaktır. Binaların televizyon tesisatları merkezi dijital uydu yayını veya kablolu yayın sistemine göre yapılacaktır. Balkonlarda aydınlatma armatürü bulunacak, daire içi elektrik düğme ve prizleri Viko marka kullanılacaktır.

2- SIHHİ TESİSAT

Şebeke suyu depoları gerekli kapasite de yapılacak, su kesintisinde hidroforla konutlara su temini sağlanacaktır. Islak hacimlerdeki tüm rezervuarlar gömme, Tüm vitrifiye ve armatürler VİTRA 1.sınıf malzeme kullanılacaktır. Ortak banyolarda kullanılan küvet jakuzili olarak monte edilecektir.

4- DAİRE İÇİ DOLAPLAR

Banyo dolapları ortak banyolarda özel tasarımlı 1 sınıf gövdeler mdflam, kapaklar akrilik lake ve ahşap kaplama olacaktır. Wc ve ebeveyn banyolarına vitra dolap konulacaktır. Vestiyer ve soyunma dolapları özel tasarımlı 1.sınıf gövde suntalam, kapaklar ipek mat lake ve ahşap kaplama yapılacaktır.

5- KONUT İÇLERİ

Duvarlar alcı sıva üstü ithal Avrupa kağıdı ile ipek mat saten boya uygulanacaktır. Yerler salon plank, odalar ise 2 strip Şerifoğlu lamine parke, koridor, mutfak ve antrelerde VİTRA seramik kullanılacaktır. Tüm iç mekanlarda 12 cm`lik MDF üstü kaplama süpürgelik bulunmaktadır. Salon ,mutfak ve banyolarda asma tavan yapılacaktır.

6- MUTFAK

Tüm konutlarda ARCELİK NOLTE KUCHEN Almanya`dan ithal lake, laminat, pvs veya ahşap masif kapak, mutfak dolapları tezgah MONTELLI kullanılacaktır. BLOOMBERG marka Alman malı Bulaşık makinesi, ankastre ocak, davlumbaz, mikro dalga fırın, çift kapılı buzdolabı ve fırın içinde yer alacaktır. BLANCO marka eviye, VİTRA marka lavabo bataryası ve BLANKO çöp öğütücüsü bulunmaktadır.

SİTE İÇİ VE MÜŞTEREK ALANLARIN MAHAL LİSTESİ

1- OTOPARK ALANI

Site içinde Her konuta 1 kapalı otopark ile 1 açık otopark alanı verilmiş olup, misafirler için ise açık otopark imkanı sağlanmıştır.

2- SOSYAL ALANLAR

Bir adet voleybol-basketbol sahası, bir adet tenis kortu, yürüyüş parkuru,1200 m2 gölet alanı,dinlenme yerleri,çocuk oyun alanı,süs havuzları,seyir terası, bisiklete binme alanı bulunmaktadır. Ayrıca 1adet büyük,1 adet küçük çocuk havuzu inşa edilecektir. Sosyal merkezde fitnes center, sauna, masaj odası, hamam, buhar odası, soyunma odaları, çocuk oyun odası ve site sakinlerine hizmet verecek kafeterya yer alacaktır.

3- DOĞRAMALAR

PVS Rehau marka Brilant serisi 70mm kalınlığında 4-16-4 ısıcamlı, içi ahşap desenli, dışı krem renkli, içi iroko renkli, karolajlı, salon ve yatak odası çift açılımlı menteşe kullanılarak yapılacaktır.
KAPILAR: Bina dış kapıları Ahşap görünümlü 1sınıf çelik kapı olacaktır. 2mm dkp saçtan kasa 9.5 cm kalınlığında kanat, kanat içi serenler 2mm* 2= 4mm, merkezi kale multi sistem 17 noktadan kitlemeli yapılacaktır. İç kapılar dekoratif ahşap panel üstüne lake ile ahşap kaplama, 10 cm pervaz genişliği kullanılacaktır.

4- SİTE GÜVENLİK

Arazi çevresi duvarlarla çevrilmiş olup site giriş ve çıkış noktalarında otomatik bariyer konularak site güvenliği kulübe den kontrol edilecektir. Site içinde çeşitli yerlere konulacak kameralar ile 24 saat denetleme sağlanacak, Konutlar ile güvenlik arasında görüşme olanağı bulunacaktır.

5- DIŞ CEPHE

Dış cephede 25 cm lik ytong üzeri, komple ısı yalıtımı RELIUS-MEGES marka (mantolama) üzerine ise dış cephe boya uygulaması kullanılacaktır. Binalar betonarme karkas, perde, kolon ve radye temel sistemi ile inşaa edilecektir. Çatılarda çelik konstrüksiyon üstü usb kaplama Kılıçoğlu veya muadili Osmanlı kiremiti, hazır baca sistemi , pencere etrafı söveler ile kat arası silmelerde Antalya Limra taşı prekast eleman kullanılacaktır.

6- PEYZAJ

Sitenin peyzajı sert zeminler, ağaçlandırma, çimleme, rekreasyon alanları, gölet, otomatik sulama alt yapısı, bahçe aydınlatması, yollar 10/10 granit taşı, kaldırımlar mozaik kaplama yapılacaktır.

7- DOĞALGAZ

Site içi doğalgaz dağılımı yapılacak her konutun kendi sayacı bulunacaktır. Bina içlerinde mutfakta Demirdöküm veya muadili kombi yer alacaktır. Tüm konutlarda radyatörler radyal veya muadili konacaktır.

8- BİNA GİRİŞLERİ

Bina giriş zeminleri, duvarları 1.20 cm kadar, asansör etrafı sövesi ve tüm basamaklar 1. sınıf (HAN-BROWN ve EMPRADOR) granit mermer yapılacaktır. Duvarlar alçı sıva üstü plastik boya, daire içine spotlu alçı asma tavan uygulanacaktır.

(hürriyet emlak)


Bu haberi okuyanlar bunları da okudu
 
  • BIST
  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
9.530 Değişim: 0,00% Hacim : 98.654 Mio.TL Son veri saati : 18:10
Düşük 0 18.04.2024 Yüksek 0
Açılış: 0
32,5340 Değişim: 0,27%
Düşük 32,3698 18.04.2024 Yüksek 32,5383
Açılış: 32,4475
34,8761 Değişim: 0,45%
Düşük 34,6200 18.04.2024 Yüksek 34,8856
Açılış: 34,721
2.483,84 Değişim: 0,88%
Düşük 2.456,07 18.04.2024 Yüksek 2.486,95
Açılış: 2.462,29
bigpara

Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır.
Hürriyet Gazetecilik Matbaacılık A.Ş.

YASAL UYARI:
Piyasa verileri Foreks Bilgi İletişim Hizmetleri A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. Üye girişi yapılan Canlı Borsa sayfaları haricinde Hisse senedi verileri 15 dk gecikmelidir. Tahvil-Bono-Repo özet verileri her durumda 15 dk gecikmelidir.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bununla beraber gerek site üzerindeki, gerekse site için kullanılan kaynaklardaki hata ve eksikliklerden ve sitedeki bilgilerin kullanılması sonucunda yatırımcıların uğrayabilecekleri doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan, kar yoksunluğundan, manevi zararlardan ve üçüncü kişilerin uğrayabileceği zararlardan dolayı Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BIST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez.

BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz.