Yüzde 0,49’dan başlayan faiz oranları!

12.11.2012 - 17:04 | Son Güncelleme :

154.000 TL’den başlayan fiyatlarla yeni ve ayrıcalıklı bir yaşam

Ege Yapı Group’un İstanbul’un prim vaat eden <ımg hspace="10" vspace="5" align="right" src="http://i.bigpara.com/i/55big/2_328x204.jpg">bölgesi Bağcılar’da inşa ettiği, “Avrupa’nın En İyi Karma Projesi” ödüllü Batışehir projesinin en özel etabı Batışehir Premium satışta!

154.000 TL’den başlayan fiyatlarla yeni ve ayrıcalıklı bir yaşam…

Satışa açılan Batışehir Premium 35 m2 ile 112 m2 arasındaki stüdyo,1+1, 2+1 ve dubleks rezidans seçenekleri sunuyor. Üstelik 1.540 TL peşinat ve 900 TL’den başlayan taksitler ya da 7.700 TL peşinat ve 700  TL’den başlayan taksitler gibi avantajlı ödeme seçenekleri de bulunuyor.

Üstelik Premium Rezidans 24 saat resepsiyon hizmeti, concierge hizmetleri, misafirlere yönelik şık bir lounge, fuaye alanındaki cafe ve restoranları, fitness salonu ve yüzme havuzuyla sakinleri için vazgeçilemeyecek bir konfor sunacak.
 
Şimdi yaşam tarzınızı premiuma taşımanın, size özel avantajlar ve çok uygun ödeme koşullarıyla Premium Rezidans’lardan birine sahip olmanın tam zamanı.

A Plus ofislerde ileri teknoloji, rahatlık ve ayrıcalık…

Üç bloktan oluşan Batışehir Premium’da farklı ihtiyaçlara yönelik A+ ofisler de satışta. 243 m2 ile 765 m2 arası değişen büyüklüklerde geniş alana sahip bir ofis bloğu ile 77 m2 ile 133 m2 arası değişen ofis alanlarından oluşan diğer blok için yatırımcılarına farklı finansal çözümler sunularak Batışehir ayrıcalığından yararlanmaları sağlanıyor.

<ımg hspace="10" vspace="5" align="left" src="http://i.bigpara.com/i/55big/328x204_anasayfa.jpg">Ayrıca bloklardan birinin ilk altı katı dünyaca ünlü otel zincirlerinden birine bağlı olarak hizmet verecek. Premium Ofislerde alanların verimli kullanılması adına yekpare kat veya bölünebilir kat imkânı sunuluyor.  Konforlu bir çalışma ortamı oluşturulması için doğal aydınlatma ve havalandırma, yüksek hızlı internet ve IT hizmetleri ile restoranlar, ATM’ler kuaför, eczane, lostra salonu gibi günlük ihtiyaçları karşılayan Batı Meydan da Batışehir Premium’da.

Yüksek prim potansiyeli sunan avantajlı lokasyon…

Atatürk Havalimanı’na 12 km, Maslak’a 20 km, Taksim’e 19 km ve Bakırköy’e de 16 km mesafede bulunan Batışehir Premium Residence, ana arterlerin kesiştiği kolay lokasyonu ile ulaşım konusunda da avantaj sağlayacak.

Batışehir 15 bin kişiye ev sahipliği yapacak…

Yatay mimari konseptte inşa edilen Batışehir’de 1+0’dan 4+1’e kadar 14 farklı tipte toplam 3 bin 148 adet konut ve rezidansın yanı sıra yatırımcıların ihtiyaç duyabileceği bir şehir oteli, ofisler, Doğa Koleji’nin yer alacağı eğitim kompleksi, ünlü giyim ve yeme – içme markalarının hizmet vereceği Batı Meydan ve Batı Cadde  bulunacak. Batışehir, tamamlandığı zaman 15 bin kişiye ev sahipliği yapacak.

Sınırlı sayıda Premium Rezidans ve Ofisler için sizi satış ofisimize bekliyoruz.

Ayrıntılı Bilgi İçin
www.batisehir.com
444 5 343

İLANDIR


Bu haberi okuyanlar bunları da okudu
 
KAPANIŞLAR (BIST)
BUGÜN 1000 TL NE OLDU?
1.002 TL        
BORSA
1.002 TL        
DOLAR
1.001 TL        
EURO
1.007 TL        
ALTIN
 
bigpara

Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır.
Hürriyet Gazetecilik Matbaacılık A.Ş.

YASAL UYARI:
Piyasa verileri Foreks Bilgi İletişim Hizmetleri A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. Üye girişi yapılan Canlı Borsa sayfaları haricinde Hisse senedi verileri 15 dk gecikmelidir. Tahvil-Bono-Repo özet verileri her durumda 15 dk gecikmelidir.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bununla beraber gerek site üzerindeki, gerekse site için kullanılan kaynaklardaki hata ve eksikliklerden ve sitedeki bilgilerin kullanılması sonucunda yatırımcıların uğrayabilecekleri doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan, kar yoksunluğundan, manevi zararlardan ve üçüncü kişilerin uğrayabileceği zararlardan dolayı Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BIST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez.

BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz.