Smens Turk Siemens Kablo Ve Elektrik Sanayii A.s. Ile Ilgili Olarak Turkiye Sinai Kalkinma Bankasi A.s.`den Gelen 03. 02.1999 T

03.02.1999 - 00:00 | Son Güncelleme :
"Ilgi:Danisman olarak Bankamizin, Araci Kurum olarak da Yatirim Finansman A.S.`nin gorev aldigi Turk Siemens Kablo ve Elektrik Sanayii A.S. hisse senetlerinin Pirelli Cable Holding N.V. tarafindan cagri yoluyla toplanmasi hk.
23-24.12.1998 tarihli IMKB bultenlerinde de yer aldigi uzere; hisse senetleri Borsa`da islem goren ve odenmis sermayesi 1.260. 000.000.000,-TL olan Turk Siemens Kablo ve Elektrik Sanayii A.S. sermayesinin %55.876`sina tekabul eden hisse senetlerinin Pirelli Cable Holding N.V. tarafindan devir alinmis olmasi sebebiyle Sermaye Piyasasi Kurulu`nun Seri: IV No:8 sayili "Halka Acik Anonim Ortakliklar Genel Kurullarinda Vekaleten Oy Kullanilmasina ve Cagri Yoluyla Vekalet veya Hisse Senedi Toplanmasina Iliskin Esaslar Tebligi`nin 17. Maddesi uyarinca, pay sahiplerine cagrida bulunularak diger hisse senetlerinin satin alinmasi konusunda 25. 12.1998 tarihinde yapilan muracat Sermaye Piyasasi Kurulu tarafindan 02.02.1999 tarihinde onaylanmistir. Ek`te gonderilen SPK Onay Yazisindaki gorulen cagriya iliskin Zorunlu Bilgi Formunun yayinlanacagi gazetelerden Sabah, Milliyet, Dunya ve Hurriyet`e; Takvim Gazetesi de ilave edilmistir.
Sozkonusu islem, 5-19 Subat 1999 tarihleri arasinda 1.000,-TL nominal degerdeki hisse senedi 13.000,-TL fiyat ile olmak uzere Turkiye Sinai Kalkinma Bankasi A.S. (Meclisi Mebusan Cad. No:161 80040 Findikli/Istanbul) ile Yatirim Finansman A.S.`ye (Nispetiye Cad. Akmerkez B 3 Blok Kat:7-8 80600 Etiler/Istanbul) yatirimcilarin bizzat fiziki olarak teslim edecekleri hisse senetleri veya Takasbank A.S. nezdindeki Turkiye Sinai Kalkinma Bankasi A.S.`nin hesabina yapilacak virmanlar karsiliginda odenmek uzere yurutulecektir.
Bu hususla ilgili olarak yatirimcilarin ve Araci Kurumlarin dikkat etmesi gereken noktalar sunlardir.
1) Yukarida adresi verilen yerlere yatirimcilar tarafindan dokumu yapilmak suretiyle fiziki olarak saat 12:00`ye kadar teslim edilecek hisse senetlerinin karsiligi, kontrol ve sayim islemlerini muteakip odenecektir. Daha sonraki saatlerde teslim edilecek hisse senetlerinin odemesi ise takip eden is gununde yapilacaktir.
2) Araci Kurumlar tarafindan Takasbank IMKB Takas ve Saklama Bankasi A.S. nezdindeki Turkiye Sinai Kakinma Bankasi A.S. hesabina saat 12:00`ye kadar yapilacak aciklamali virmanlar karsiliginda ise, musteri hesap no., isim, adres, virman edilen miktar ve odenecek tutarin gonderilecegi Araci Kurum hesap no. sunun belirtildigi talimatin 0212-293 72 24 no.lu faksa gonderilmesini muteakip, odemeler Araci Kurumun Takasbank A.S. nezdindeki hesabina gun sonuna kadar Turkiye Sinai Kalkinma Bankasi A.S. tarafindan yapilacaktir. Senet bedellerinin Araci Kurum hesabindan yatirimci hesaplarina nakli ise, Araci Kurum tarafindan yerine getirilicektir.
3) Araci Kurum virmanlarinda yatirimci adedi 20`yi gectigi takdirde yukarida faksla gonderilmesi ongorulen bilgilerin Turkiye Sinai Kalkinma Bankasi A.S.`ye disket ile de gonderilmesi gerekmektedir." (IMKB BULTEN)

Bu haberi okuyanlar bunları da okudu
 
KAPANIŞLAR (BIST)
BUGÜN 1000 TL NE OLDU?
999 TL        
BORSA
1.003 TL        
DOLAR
1.000 TL        
EURO
1.006 TL        
ALTIN
 
bigpara

Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır.
Hürriyet Gazetecilik Matbaacılık A.Ş.

YASAL UYARI:
Piyasa verileri Foreks Bilgi İletişim Hizmetleri A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. Üye girişi yapılan Canlı Borsa sayfaları haricinde Hisse senedi verileri 15 dk gecikmelidir. Tahvil-Bono-Repo özet verileri her durumda 15 dk gecikmelidir.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bununla beraber gerek site üzerindeki, gerekse site için kullanılan kaynaklardaki hata ve eksikliklerden ve sitedeki bilgilerin kullanılması sonucunda yatırımcıların uğrayabilecekleri doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan, kar yoksunluğundan, manevi zararlardan ve üçüncü kişilerin uğrayabileceği zararlardan dolayı Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BIST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez.

BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz.