Otomobilde kampanya dönemi

20.02.2008 - 14:55 | Son Güncelleme :

Geçen ay satışlarını önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 34,6 <ımg hspace="10" src="http://i.bigpara.com/i/55big/349otomotivihracat.jpg" align="right" vspace="5">artıran otomotiv sektöründe satış kampanyaları, ara vermeden devam ediyor.

HÜRRİYET

Geçen yıl sonu satış kampanyalarıyla canlanan otomotiv sektöründe, yeni yılla birlikte kampanyalar da sürüyor. Şubat ayında şirketler nakit indirimin yanı sıra müşterilerine çeşitli finansman olanakları da sağlıyor.

Müşterileri için peşin indirim kampanyası düzenleyen Hyundai, kampanya dahilinde binek otomobillerde modele göre 2 bin 300 ile 5 bin YTL arasında, hafif ticari araçlarda da bin 800 ile 8 bin 50 YTL arasında değişen oranlarda indirim uyguluyor.

Ayrıca Hyundai`nin Coupe, Sonata, Tucson ve Santa Fe modellerini satın alanlara, 2 bin YTL değerinde seyahat çeki de hediye ediliyor.

Volkswagen Binek Araç ise 2007`nin sonuna kadar süren kampanyasını yeniledi.

Yeni TSI motor seçeneklerinin de yer aldığı model yelpazesinde VW, yüzde 10,5`e varan indirimlerle müşteriler için VW otomobil sahibi olma imkanı sağlıyor.

VW Polo, Jetta, Passat, Passat Variant ve Eos gibi modellerin dahil olduğu kampanya kapsamında, model bazında indirimlerin yanı sıra bin 170 YTL`ye varan takas desteği, 60 aya kadar vade ve yüzde 1,39`luk kredi faiz oranı da sunuluyor.

Yeni açıklanan kampanya kapsamında VW Polo modeli yüzde 9`a varan indirimler ve 24 bin 970 YTL`den başlayan fiyatlarla, VW Golf modeli yüzde 10,5`e varan indirimler ve 32 bin 650 YTL`den başlayan fiyatlarla, VW Passat Sedan modeli ise yüzde 10`a varan indirimlerle 44 bin 630 YTL`den başlayan kampanyalı anahtar teslim satış fiyatlarıyla sunuluyor.

FORD`DAN OTOMOBİLDE 4 BİN 400 YTL`YE VARAN İNDİRİM...

Ford ise otomobillerde 4 bin 400 YTL`ye varan indirimler sunuyor.

Ford Connect ve Fiesta Van`larda yüzde 7, Ranger`larda yüzde 6, Transit`lerde yüzde 6`ya varan indirimler uygulayan Ford, Fordfinans ile Mondeo`larda 20 bin YTL için 24 ay vadede yüzde 0,90 faiz oranıyla kredi imkanı tanıyor.

Alfa Romeo otomobillerde ise Ocak fiyatları Şubat`ta da geçerli olacak. Alfa 147 özel serileri Blackline ve Collezione`de 500 avro indirim, 159`larda bin avro nakit indirimi uygulanıyor.

Fiat ise 2007 model Sedici`ler için 8 bin YTL nakit indirim imkanı sunarken, 2008 modeller için 5 bin YTL nakit indirimi uyguluyor.

Fiat ayrıca, Fiat Finans`tan 10 bin YTL kredi alan müşterilerine 12 ay vadede faiz uygulamıyor. Linea modeller için 10 bin YTL kredide 12 ay vadeli yüzde 0 olarak uygulanan faiz imkanı, 15 bin YTL için uygulanmaya başladı. Turbo versiyonlar için takas indirimi 2 bin YTL`den 3 bin YTL`ye çıktı.

SEAT VE TOYOTA`DAN FIRSATLAR...

Seat ise 2007 yılının sonunda düzenlediği ve peşin alımlarda 6 bin YTL`ye varan avantajlar sunan satış kampanyasına bu yıl da devam ediyor.

Kampanya kapsamında indirimli fiyatlar üzerinden VDF desteğiyle 10 bin YTL için yüzde 1,49`dan başlayan kredi faiz oranları ve 60 aya varan vade seçenekleri avantajları da yer alıyor.

Kampanya kapsamında Seat Ibiza modeli 23 bin 610 YTL, Seat Cordoba modeli ise 24 bin 130 YTL`den başlayan peşin indirimli anahtar teslim liste fiyatlarıyla satışa sunuluyor. Markanın kompakt sınıftaki temsilcisi Leon`un Reference donanım seviyesine sahip versiyonu 30 bin 900 YTL, Seat`ın MPV sınıfındaki yeni modeli Altea XL ise 35 bin 200 YTL`den satışa sunuluyor.

Toyota ise Verso modellerinde 3 bin YTL`ye varan takas indirimi sunuyor. Corolla Verso 1,6 Comfort modelinde bin 500 YTL, 1,6 Elegant modelinde 3 bin YTL takas indirimi uygulayan Toyota, Yaris 1,0 litre modellerinde bin 700 YTL, diğer Yaris modellerinde bin YTL fiyat avantajlı fiyat imkanı sunuyor.

Toyota`nın RAV4 modellerinde ise 6 yıl sınırsız kilometre garanti veriliyor.


Bu haberi okuyanlar bunları da okudu
 
KAPANIŞLAR (BIST)
BUGÜN 1000 TL NE OLDU?
986 TL        
BORSA
1.002 TL        
DOLAR
1.001 TL        
EURO
1.003 TL        
ALTIN
 
bigpara

Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır.
Hürriyet Gazetecilik Matbaacılık A.Ş.

YASAL UYARI:
Piyasa verileri Foreks Bilgi İletişim Hizmetleri A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. Üye girişi yapılan Canlı Borsa sayfaları haricinde Hisse senedi verileri 15 dk gecikmelidir. Tahvil-Bono-Repo özet verileri her durumda 15 dk gecikmelidir.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bununla beraber gerek site üzerindeki, gerekse site için kullanılan kaynaklardaki hata ve eksikliklerden ve sitedeki bilgilerin kullanılması sonucunda yatırımcıların uğrayabilecekleri doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan, kar yoksunluğundan, manevi zararlardan ve üçüncü kişilerin uğrayabileceği zararlardan dolayı Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BIST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez.

BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz.