Ihale Duyuruları...

10.10.2000 - 00:00 | Son Güncelleme :
RESMİ GAZETE, 24196 ------------------- (10 EKİM 2000 SALI)

-KİRALIK...

ARAÇ KİRALANACAK - MSB Ankara İç Tedarik Bölge Başkanlığı 4 No.lu Satın Alma Komisyonu Başkanlığı`nca, Kara Kuvvetleri Lojistik Komutanlığı`nın ihtiyacı 1 adet tır, kapalı teklif usulü ihale ile kiralanacak. Tahmini tutarı 97 milyar lira, geçici teminatı 2 milyar 925 milyon lira. İhale, 23 Ekim 2000 tarihinde saat 10.00`da, komisyon ihale salonunda yapılacak. Şartnamesi mesai saatleri içinde, Ankara ve İstanbul İç Tedarik Bölge Başkanlığı`ndan temin edilebilir.

-MAKİNE-ALET...

FORKLİFT SATIN ALINACAK - Eti Alüminyum Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü`nce (Seydişehir), biri 3 tonluk, diğeri 4 tonluk olmak üzere 2 adet forlift satın alınacak. İhale, 25 Ekim 2000 tarihinde saat 15.00`de şirkette kapalı zarf teklif alma usulü ile yapılacak. Şartnamesi mesai saatleri içinde, Şirketin Satın Alma Müdürlüğü`nden bedelsiz olarak temin edilebilir.

-ORMAN ÜRÜNLERİ...

ÇAM KERESTE ALINACAK - İskenderun Demir ve Çelik Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü`nce, 30 metreküp 2. sınıf çam kerestesi satın alınacak. Şartnamesi mesai saatleri içinde bedelsiz olarak, İskenderun Demir ve Çelik A.Ş Tedarik ve İkmal Müdürlüğü`nden temin edilebilir. Teklif mektupları ise 23 Ekim 2000 tarihinde saat 14.00`e kadar Personel Müdürlüğü Haberleşme Arşiv Birimi`ne verilecek.

-ELEKTRİK, ELEKTRONİK...

ELEKTRİK MALZEMESİ ALINACAK - TREDAŞ Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş Tekirdağ İl İşletme Müdürlüğü`nce, muhtelif cins ve miktarlarda elektrik malzemesi satın alınacak. Şartnamesi mesai saatleri içinde, TREDAŞ Tekirdağ İl İşletme Müdürlüğü`nden bedeli mukabili temin edilebilir. Teklif mektupları ise 31 Ekim 2000 tarihinde saat 14.00`e kadar aynı adresin Muhaberat Servisi`ne verilecek.

TESİS VE PROJE İŞİ YAPTIRILACAK - TEDAŞ Hatay Elektrik Dağıtım Müessese Müdürlüğü`nce, kapalı zarf usulü ile Ardıçlı refuj aydınlatması ihale edilecek. Keşif bedeli 26 milyar lira, geçici teminatı 1 milyar 305 milyon lira. Şartnamesi mesai saatleri içinde bedeli mukabili, müessesede bulunan özel bürodan temin edilebilir. Teklif mektupları, 27 Ekim 2000 tarihinde saat 17.00`ye kadar ayın adresin Muhaberat Servisi`ne verilecek.

SİSTEM SATIN ALINACAK - Hacettepe Üniversitesi Satın Alma Komisyonu Başkanlığı`nca, 1 grup bilgisayar sistemleri ve ek donanımları, kapalı teklif usulü ile satın alınacak. Muhammen bedeli 35 milyar lira, geçici teminatı 1 milyar 50 milyon lira. İhale, 23 Ekim 2000 tarihinde saat 11.00`de genel sekreterlikte yapılacak. Şartnamesi mesai saatleri içinde, Mali İşler Dairesi Başkanlığı Yatırım Harcamaları Satın Alma Şube Müdürlüğü`nden temin edilebilir.

-DIŞ İHALE...

SİSTEM SATIN ALINACAK - İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü`nce, Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimler Bölümü`nün ihtiyacı, endoskopik video enformasyon sistemi, kapalı teklif almak suretiyle pazarlık usulü ile yurtdışından satın alınacak. İhale, 27 Ekim 2000 tarihinde saat 14.00`de, İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü`nde yapılacak. Şartnamesi mesai saatleri içinde aynı yerden bedeli mukabili temin edilebilir.

-TIBBİ MALZEME, CİHAZ...

İŞİTSEL SİSTEM ALINACAK - İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü`nce, üniversitesin çeşitli birimlerinin ihtiyacı görsel ve işitsel sistemler, kapalı teklif usulü ile satın alınacak. Şartnamesi mesai saatleri içinde, İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığı`ndan temin edilebilir. Muhammen bedeli 163 milyar lira, geçici teminatı 4 milyar 903 milon lira. İhale, 26 Ekim 2000 tarihinde saat 14.30`da Röktürlük`de gerçekleştirilecek. (A.A) (CNS-MZF)



11:50 10/10/00
Bu haberi okuyanlar bunları da okudu
 
KAPANIŞLAR (BIST)
BUGÜN 1000 TL NE OLDU?
1.006 TL        
BORSA
1.002 TL        
DOLAR
999 TL        
EURO
1.003 TL        
ALTIN
 
bigpara

Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır.
Hürriyet Gazetecilik Matbaacılık A.Ş.

YASAL UYARI:
Piyasa verileri Foreks Bilgi İletişim Hizmetleri A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. Üye girişi yapılan Canlı Borsa sayfaları haricinde Hisse senedi verileri 15 dk gecikmelidir. Tahvil-Bono-Repo özet verileri her durumda 15 dk gecikmelidir.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bununla beraber gerek site üzerindeki, gerekse site için kullanılan kaynaklardaki hata ve eksikliklerden ve sitedeki bilgilerin kullanılması sonucunda yatırımcıların uğrayabilecekleri doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan, kar yoksunluğundan, manevi zararlardan ve üçüncü kişilerin uğrayabileceği zararlardan dolayı Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BIST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez.

BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz.