Hepsiburada.com`a büyük ödül

07.07.2008 - 11:42 | Son Güncelleme :

Türkiye’nin en büyük online mağazası Hepsiburada.com,  <ımg hspace="10" src="http://i.bigpara.com/i/55big/hepsiburada.JPG" align="right" vspace="5"> Interpromedya tarafından Türkiye bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmaların 2007 yılı net satış gelirleri bazında yapılan “İlk 500 Bilişim Şirketi Araştırması” sonucunda “B2C e-Ticaret” ödülünü almaya hak kazandı.

Araştırma sonucuna göre, 26 milyar dolara yaklaşan Türkiye bilişim pazarının geçen yıla oranla yüzde 23,1 büyüdüğü açıklandı. Kuruluşların resmi belgelere dayalı beyanları ile net satış gelirleri esas alınarak yapılan “İlk 500 Bilişim Şirketi Araştırması”nın sonuçları, İstanbul Teknik Üniversitesi’nde gerçekleşen törenle açıklandı. Araştırma, Türkiye bilişim pazarındaki gelişmelere ışık tutarken, şirketlerin performansını ve sektörün gelişimini derinlemesine yansıtıyor.

Hepsiburada.com bu araştırmada, ilk 500 şirket içinde toplamda 58. sırada yer aldı. Ayrıca B2C e-Ticaret kategorisinde birinci olarak ödül aldı. Bu kategori, kurumun son tüketiciye internet üzerinden yaptığı satışları değerlendiriyor.

Hepsiburada.com’un Genel Müdürü Kaan Dönmez, Türkiye’deki ilk 500 bilişim şirketi arasından “B2C e-Ticaret” kategorisinde en iyi firma seçilmelerinin önemine dikkat çekerek, “Pazar payımıza ve hizmet kalitemize bağlı olarak sektörümüzde referans şirket olmayı büyük bir gururla sürdürüyoruz. Bir önceki yılın araştırma sonuçlarına göre 78. sırada yer alan Hepsiburada.com, bu araştırmada 58. sıraya yükselmeyi başardı. 2007 yılı net satış gelirlerimizdeki takdir edilen bu başarı, bizler için ayrı bir övünç kaynağı oldu. 2008 yılında da pazar liderliğini sürdürerek üst sıraları zorlamaya devam edeceğiz” dedi.

Hepsiburada.com, bilgisayardan ev elektroniğine, tekstilden mobilyaya kadar ayda 200 bine yakın ürünün teslimatını gerçekleştiriyor.

Hepsiburada.com

Kurulduğu 1998 yılından beri online alışveriş sektörünün lideri olan Hepsiburada.com, 4500 metrekarelik merkezinde 140’ı aşkın dinamik çalışanı ile 1 milyon 500 bini aşan kayıtlı üyesine başarıyla hizmet veriyor.

Aylık ortalama 3 milyon 500 bin tekil kullanıcının ziyaret ettiği online mağaza, bilgisayardan ev elektroniğine, tekstilden mobilyaya kadar 26 kategori altında 100 bine yakın ürünü satışa sunuyor. Hepsiburada.com, Deloitte, Türkiye Bilişim Derneği gibi saygın kuruluşlarca elektronik ticaret sektörüne ilişkin verilen; “son 5 yılın en hızlı büyüyen şirketi”, “en iyi online mağaza” gibi alanlarda çok sayıda ödül kazandı. 


Bu haberi okuyanlar bunları da okudu
 
KAPANIŞLAR (BIST)
BUGÜN 1000 TL NE OLDU?
999 TL        
BORSA
1.001 TL        
DOLAR
1.001 TL        
EURO
1.001 TL        
ALTIN
 
bigpara

Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır.
Hürriyet Gazetecilik Matbaacılık A.Ş.

YASAL UYARI:
Piyasa verileri Foreks Bilgi İletişim Hizmetleri A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. Üye girişi yapılan Canlı Borsa sayfaları haricinde Hisse senedi verileri 15 dk gecikmelidir. Tahvil-Bono-Repo özet verileri her durumda 15 dk gecikmelidir.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bununla beraber gerek site üzerindeki, gerekse site için kullanılan kaynaklardaki hata ve eksikliklerden ve sitedeki bilgilerin kullanılması sonucunda yatırımcıların uğrayabilecekleri doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan, kar yoksunluğundan, manevi zararlardan ve üçüncü kişilerin uğrayabileceği zararlardan dolayı Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BIST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez.

BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz.