Hanzade Doğan Boyner ‘Startup İstanbul Konferansı’nda konuştu

11.10.2016 - 09:53 | Son Güncelleme :
Hanzade Doğan Boyner ‘Startup İstanbul Konferansı’nda konuştu | Genel Haberler

Hanzade Doğan Boyner ‘Startup İstanbul Konferansı’nda konuştu

Doğan Online ve hepsiburada.com Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Doğan Boyner, Türkiye’nin küresel girişimciliğin merkezi olmaması için hiçbir sebebin olmadığını belirterek, “Girişimcilik ekonomimizin hak ettiği noktaya gelmesinde önemli rol oynayacak. Türkiye pazarının cazibesini artırmak için girişimcilerin hayatını kolaylaştıracak adımların atılması gerekiyor dedi.

Haberin Devamı

Dünyanın önde gelen yatırımcılarını ve girişimcilerini İstanbul’da buluşturan TOBB Startup Istanbul'un 10 Ekim'de Volkswagen Arena yapılan final konferansına katılan Hanzade Doğan Boyner, hepsiburada.com ve e-ticaret sektöründeki deneyimleri ile Türkiye’deki girişimcilik ekosisteminin gelişmesine yönelik önerilerini katılımcılarla paylaştı.

Hepsiburada.com’un da sponsorları arasında yer aldığı Startup İstanbul’un, Türkiye’yi küresel bir girişimcilik merkezi yapmanın önünü açacak önemli bir etkinlik olduğunu belirten Hanzade Doğan Boyner, şunları söyledi

“ÜLKEMİZİN EKONOMİSİNE VE POTANSİYELİNE İNANCIMIZ TAM''

“Türkiye, teknolojiye hızlı uyum sağlayan genç nüfusu ile büyük bir potansiyel taşıyor. Biz hepsiburada.com olarak bu potansiyelden heyecan duyduğumuz için yatırımlarımıza aralıksız bir şekilde devam ediyoruz. Ülkemizin ekonomisine ve potansiyeline inancımız tam. Son iki yılda 150 milyon TL yatırım yaptık. Bu yatırımlarla e-ticaret pazarını ve ekosistemi büyütmeyi hedefliyoruz. Türkiye’nin küresel girişimciliğin merkezi olmaması için hiçbir sebep yok. Girişimcilik ekosisteminin gelişmesi, girişimcilik kültürünün yaygınlaşması ekonomimizin hak ettiği noktaya gelmesinde önemli rol oynayacak. Türkiye pazarının cazibesini artırmak için girişimcilerin hayatını kolaylaştıracak adımların atılması gerekiyor.

Haberin Devamı

“PAZARYERİ’Nİ GİRİŞİMCİLERE AÇTIK''

Hanzade Doğan Boyner konuşmasında hepsiburada.com’daki yeniliklerle ilgili de bilgiler verdi. Hepsiburada.com’un aylık 52 milyon ziyaret, 10 milyon üye, 30 kategoride 2,5 milyondan fazla ürünle Türkiye’nin en büyük e-ticaret platformu olduğunu belirten Doğan Boyner, son dönemde Pazaryeri’ni devreye alarak daha da güçlü bir alışveriş deneyimi sunduklarını söyledi. Pazaryeri’nin girişimcilik ekosistemini büyütecek önemli bir kanal olduğunu vurgulayan Doğan Boyner sözlerine şöyle devam etti

“Pazaryeri ile perakendenin kaçınılmaz dijital dönüşüme öncülük ediyoruz. Pazaryeri’nde kayıtlı mağazaların ve hepsiburada.com olarak çalıştığımız tedarikçilerin toplam sayısı 6 bini geçiyor.

Pazaryeri’nde kapılarımızı ticaret yapmak isteyen herkese açtık. Girişimciler de bizde mağaza açabiliyor ve hepsiburada.com güvencesiyle ürünlerini burada satabiliyor.

“HEPSİPAY İLE YENİ NESİL ÖDEME ÇÖZÜMLERİ SUNACAĞIZ''

Hanzade Doğan Boyner, son dönemde bir başka önemli yeniliği de ödeme alanında yaptıklarını ifade etti. E-ticaret ekosisteminin en önemli parçalarından biri olan ödeme sistemleri pazarında Hepsipay markasıyla yer aldıklarını belirten Doğan Boyner, “20 yıla yaklaşan e-ticaret tecrübemizle işletmelere yeni nesil, basit ve güvenli ödeme çözümleri sunacağız dedi.

Girişimciliğin şirketler için de her zamankinden daha önemli hale geldiğini belirten Hanzade Doğan Boyner, hepsiburada.com’un başarısında girişimci şirket kavramının önemli rol oynadığını sözlerine ekledi.


Etiketler

Bu haberi okuyanlar bunları da okudu
 
KAPANIŞLAR (BIST)
BUGÜN 1000 TL NE OLDU?
1.014 TL        
BORSA
1.004 TL        
DOLAR
1.004 TL        
EURO
1.005 TL        
ALTIN
 
bigpara

Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır.
Hürriyet Gazetecilik Matbaacılık A.Ş.

YASAL UYARI:
Piyasa verileri Foreks Bilgi İletişim Hizmetleri A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. Üye girişi yapılan Canlı Borsa sayfaları haricinde Hisse senedi verileri 15 dk gecikmelidir. Tahvil-Bono-Repo özet verileri her durumda 15 dk gecikmelidir.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bununla beraber gerek site üzerindeki, gerekse site için kullanılan kaynaklardaki hata ve eksikliklerden ve sitedeki bilgilerin kullanılması sonucunda yatırımcıların uğrayabilecekleri doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan, kar yoksunluğundan, manevi zararlardan ve üçüncü kişilerin uğrayabileceği zararlardan dolayı Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BIST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez.

BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz.