Erdoğan mı doğru söylüyor ile Uzan mı?

11.07.2007 - 09:27 | Son Güncelleme :

Başbakan Erdoğan, Hakan Uzan ile Mayıs 2003’te görüştüğü <ımg hspace="10" src="http://i.bigpara.com/i/55big/cemuzan.jpg" align="right" vspace="5">iddiasını Uşak mitinginde yanıtladı. Uzan`dan yanıt gecikmedi

MİLLİYET

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan`ın, Erdoğan ile Hakan Uzan’ın Mayıs 2003’te görüştüğü iddiasını partisinin Uşak mitinginde yanıtladı.

Cem Uzan’ın kardeşiyle görüştüğü yönündeki açıklamalarıyla ilgili olarak Erdoğan, iki kardeşin kendisinden çok kez randevu istediğini, bir kez kardeş Uzan’a randevu verdiğini söyledi.

Görüşmede kardeş Uzan’ın kendisinden ÇEAŞ ve KEPEZ’i talep ettiğini anlatan Erdoğan, Dedik ki, kusura bakma. Borcunuzu ödeyin, ondan sonra gereği yapılır diye konuştu.

Erdoğan, şunları söyledi: Bu ülkeyi çok seviyormuş. Güney Kıbrıs’ta sanal bir şirket kurmak suretiyle, burada battıktan sonra uluslararası mahkemelerde çeşitli alavere, dalavereyle Türkiye Cumhuriyeti’ni mahkeme yollarına götürmeyi kimler size öğretti, ne kadar zekisiniz.

Uzan: Hakan Uzan, Erdoğan`dan hiçbir şey istemedi

Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan, Recep Tayyip Erdoğan’ın Hakan Uzan’la görüştüğü gün, ortada ÇEAŞ-Kepez olayı olmadığını kaydederek, Kardeşimi Başbakanlığa mayıs ayının ilk haftasında çağıran Erdoğan, kardeşimden ne istedi? Ne talep etti? Hangi talebi karşılanmayınca, siyasi linci başlattı? dedi. Uzan, yaptığı yazılı açıklamada, O tarihte el konulmamış bir malı, kardeşim ondan neden geri istesin? sorusunu yöneltti. Erdoğan’ın Hakan Uzan’ı Mayıs 2003’de Başbakanlığa çağırdığını, ÇEAŞ-Kepez’e ise Haziran 2003’de el konulduğunu ifade eden Uzan, Yani Erdoğan’ın kardeşim Hakan Uzan’la görüştüğü gün, ortada ÇEAŞ-Kepez olayı yoktu dedi


Bu haberi okuyanlar bunları da okudu
 
KAPANIŞLAR (BIST)
BUGÜN 1000 TL NE OLDU?
990 TL        
BORSA
1.004 TL        
DOLAR
1.003 TL        
EURO
1.007 TL        
ALTIN
 
bigpara

Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır.
Hürriyet Gazetecilik Matbaacılık A.Ş.

YASAL UYARI:
Piyasa verileri Foreks Bilgi İletişim Hizmetleri A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. Üye girişi yapılan Canlı Borsa sayfaları haricinde Hisse senedi verileri 15 dk gecikmelidir. Tahvil-Bono-Repo özet verileri her durumda 15 dk gecikmelidir.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bununla beraber gerek site üzerindeki, gerekse site için kullanılan kaynaklardaki hata ve eksikliklerden ve sitedeki bilgilerin kullanılması sonucunda yatırımcıların uğrayabilecekleri doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan, kar yoksunluğundan, manevi zararlardan ve üçüncü kişilerin uğrayabileceği zararlardan dolayı Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BIST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez.

BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz.