Dev Fuar Start Aldı

14.12.2000 - 00:00 | Son Güncelleme :

23-28 Nisan 2001`de Almanya`da 252.400 m2 alanda gerçekleştirilecek. Hannover Messe `Endüstri Fuarı`na, 7000 firmanın katılması bekleniyor.


Hannover Messe Fuarcılık tarafından 23 - 28 Nisan 2001 tarihleri arasında Almanya`nın Hannover kentinde gerçekleştirilecek olan `Endüstri Fuarı` ile endüstri alanında yaşanan son gelişmeler ve teknolojik yenilikler sergilenecek. Ekonomik etkinliklerin küreselleşmesi ve elektronik iletişimin artmasının insanları yalnızlığa götürdüğünü söylenen Hannover Messe Endüstri Proje Müdürü Dietrich Milnikel, bu gelişmeler doğrultusunda fuarların doğrudan iletişim kurmada önemli bir etken olduğunu ifade etti.


7 BİN FİRMA KATILACAK;

23 - 28 Nisan 2001 tarihinde Almanya`nın Hannover şehrinde gerçekleşecek olan fuara, 7000 firmanın katılacağını belirten Milkinel, bu katılımcıların 2 bin 850`nin yabancı katılımcı olacağını söyledi. 252 bin 400 m2 alanda gerçekleşecek olan fuarda, yabancı sergi sahiplerinin 70 bin metrekarelik alanda ürünlerini sergileyeceğini söyleyen Milkinel `Fuarda mikro sistemler, sensörler (detektörler), otobüs sistemleri gibi - Hareket, Sürüş ve Otomosyon (MDA)`dan Fabrika Otomosyonuna` kadar tüm teknolojiler sergilenecektir` dedi.


8 AYRI FUAR TEK ÇATI ALTINDA;

Endüstri fuarı kapsamında bir çatı altında birbirini tamamlayan 8 ihtisas fuarının yer alacağını söyleyen Milkinel, `fuarda Fabrika Otomosyonu, Endüstriyel BT ve Yazılım, Mikro Teknoloji, Hareket, Sürüş ve Otomosyon (MDA), Enerji, Sıkıştırılmış Hava Teknolojisi, Fabrika ve Ekipman Aletleri, Araştırma ve Teknoloji, Geliştirilmiş Altyapı başlıkları altında endüstri alanında gereçekleşen en son teknolojiler ve yenilikler sunulacaktır` dedi.


TÜRKİYE`DEN 45 ŞİRKET;

Hannover Fuarı`nın Türk şirketleri içinde uluslararası bir pazar işlevi gördüğünü söyleyen Milnikel, Hanover Messe 2001`de Türkiye`de tüm endüstriyel sektörlerden 45 şirketin yeni ürün ve teknolojilerini 1370 m2`lik bir alanda sergileyeceklerini ifade etti.


İSTANBUL`DA DA ORTAK FUAR;

Türkiye ve çevre ülkelerini İstanbul`da buluşturacak AEF Endüstri 2001 fuarın hakkında da bilgi veren Milkinel, Honnever Messe İnternational`ın Türkiye temsilcisi Hannover Messe Internationl İstanbul`un, Bilişim Fuarcılık ile ortaklaşa olarak düzenleyecekleri AEF Endüstri 2001`in 15 - 18 Mart tarihlerinde TÜYAP Beylikdüzü fuar merkezinde gerçekleşeceğini söyledi. 7 yıldır Türkiye`de otomosyan ve son 2 yıldır da Elektrotek adı altında fuarlar düzenlediklerini söyleyen Bilişim Fuarcılık Genel Müdürü Mustafa Üstün, Hannover Messe ile yapılan ortaklık kapsamında AEF Endüstri fuarının gerçekleştirileceğini söyledi. Endüstriyel Otomosyon Fabrika Ekipmanları ve Metal İşleme Teknikleri konularını kapsayan fuara 500 firmanın katılacağını söyleyen Üstün, fuarın tüm imalat sanayinin buluşma noktası olacağını ifade etti.


HER KESİME KESİNTİSİZ İLETİŞİM SAĞLAMAK;

Hannover Messe`nin bütün yeni teknolojik gelişmelerin sergilenmesinde ve uluslararası iletişim kurma da diğer fuarlara kıyasla oldukça etkili olduğunu söyleyen Dietrich Milnikel, 23 - 28 Nisan 2001 tarihleri arasında yapılacak Industry Fuarı`nın uzmanlar, şirketler ve müşteriler arasında kesintisiz bir iletişim sağlayacağını ifade etti. İmalat endüstrisinde artan rekabet sonucunda, makine mühendisliği, elektrik mühendisliği ve BY (Bilgi Teknolojileri) alanlarında yeni teknolojik gelişmelere yatırım yapma ihtiyacının yaşandığını belirten Milnikel, düzenlenecek Industry fuarının, bir çok firma ve şirketlerin endüstri alanında yaşanan gelişmelerden haberdar olmasını sağlayacağını ifade etti. (FİNANSAL FORUM)



Bu haberi okuyanlar bunları da okudu
 
KAPANIŞLAR (BIST)
BUGÜN 1000 TL NE OLDU?
1.008 TL        
BORSA
1.000 TL        
DOLAR
999 TL        
EURO
1.001 TL        
ALTIN
 
bigpara

Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır.
Hürriyet Gazetecilik Matbaacılık A.Ş.

YASAL UYARI:
Piyasa verileri Foreks Bilgi İletişim Hizmetleri A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. Üye girişi yapılan Canlı Borsa sayfaları haricinde Hisse senedi verileri 15 dk gecikmelidir. Tahvil-Bono-Repo özet verileri her durumda 15 dk gecikmelidir.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bununla beraber gerek site üzerindeki, gerekse site için kullanılan kaynaklardaki hata ve eksikliklerden ve sitedeki bilgilerin kullanılması sonucunda yatırımcıların uğrayabilecekleri doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan, kar yoksunluğundan, manevi zararlardan ve üçüncü kişilerin uğrayabileceği zararlardan dolayı Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BIST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez.

BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz.