Anadolu Isuzu, Tekirdağ bayii Akça Otomotiv ile Etsif’07’de

27.07.2007 - 11:56 | Son Güncelleme :

Ticari araç sektörünün öncülerinden Anadolu Isuzu’nun Tekirdağ Yetkili Araç Satış Bayii Akça Otomotiv, Edirne’nin tek fuarı olma özelliğini taşıyan ETSİF’07’de kamyon, kamyonet, otobüs ve pick-up segmentindeki araçlarını sergiledi.

Kaynak: http://www.kurumsalhaberler.com/

Anadolu Isuzu Tekirdağ Yetkili Araç Satış Bayii Akça Otomotiv, 27 Haziran–1 Temmuz tarihleri arasında bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Edirne Ticaret, Sanayi ve İş Fuarı’nda (ETSİF’07) kamyon grubunda NPR, kamyonet grubunda NKR Low, otobüs grubunda Turkuaz ve pick–up segmentinde ise D-Max 4x4 ve 4x2 modelini müşterilerinin beğenisine sundu.

Dünyanın en eski spor organizasyonu olan ve 646 yıldır düzenlenen Kırkpınar Yağlı Güreşleri ile aynı tarihlerde gerçekleştirilen ETSİF’07, yurtiçinden ve yurtdışından gelen on binlerce ziyaretçi tarafından ilgi ile takip edildi. Edirne ve Türkiye’nin yanı sıra Balkanlar için de önemli bir pazar ve buluşma noktası olma özelliğini taşıyan fuarda, ziyaretçiler Anadolu Isuzu modellerini yakından inceleme fırsatı buldu.

Anadolu Isuzu Tekirdağ Bayii Akça Otomotiv’in, ETSİF’07’de kamyonet grubunda sergilediği aracı NKR-Low, 3,5 tonluk, 80 HP motor gücüne sahip. Araç, alçak şasisi ile yükleme-boşaltmada büyük kolaylık sağlarken, mükemmel manevra yeteneği sayesinde en dar sokaklara bile kolayca giriyor.

Anadolu Isuzu’nun Türk mühendisleri tarafından tasarlanan ve Gebze Şekerpınar tesislerinde üretilen Turkuaz otobüsleri de ETSİF’07’de sergilendi. Gücü ve konforu ile yollarda boy gösteren Turkuaz, ekonomik yakıt tüketimi ve dayanıklılığıyla fuarda beğeni topladı. Anadolu Isuzu’nun kamyon grubundaki aracı NPR’nin ise 7.5 tonluk, 121 HP gücünde Euro 2 Turbo Dizel motoru bulunuyor.

Uluslararası birçok ödüle sahip olan Isuzu D-Max Pick-up’lar da fuarda sergilenen araçlar arasında yer aldı. Isuzu D-Max tasarımı, konforu ve dayanıklılığıyla aracını, hem ticari amaçla hem de günlük yaşantıda kullanmak isteyenler için cazip özellikler taşıyor.


Bu haberi okuyanlar bunları da okudu
 
KAPANIŞLAR (BIST)
BUGÜN 1000 TL NE OLDU?
995 TL        
BORSA
1.002 TL        
DOLAR
1.001 TL        
EURO
995 TL        
ALTIN
 
bigpara

Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır.
Hürriyet Gazetecilik Matbaacılık A.Ş.

YASAL UYARI:
Piyasa verileri Foreks Bilgi İletişim Hizmetleri A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. Üye girişi yapılan Canlı Borsa sayfaları haricinde Hisse senedi verileri 15 dk gecikmelidir. Tahvil-Bono-Repo özet verileri her durumda 15 dk gecikmelidir.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bununla beraber gerek site üzerindeki, gerekse site için kullanılan kaynaklardaki hata ve eksikliklerden ve sitedeki bilgilerin kullanılması sonucunda yatırımcıların uğrayabilecekleri doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan, kar yoksunluğundan, manevi zararlardan ve üçüncü kişilerin uğrayabileceği zararlardan dolayı Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BIST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez.

BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz.