1.378 Euro taksitle Touareg alabilirsiniz

28.07.2003 - 09:17 | Son Güncelleme :

Vdf, lüks cip için 59 bin 500 Euro`ya kadar kredi sağlıyor. Tüketici 3 yıl boyunca 1.378 Euro ve son taksit için de 27 bin 830 Euro ödüyor

Lüks ciplere gelen yoğun talep nedeniyle şirketler özel kampanyalar ve finans hizmetleri sunmaya başladı. Örneğin Doğuş Otomotiv ile Volkswagan Doğuş Finans işbirliği ile Touareg içi farklı farklı finans seçenekleri hazırlandı.

Volkswagen Finans hizmet paketinde 3 ayrı modül yer alıyor. Filo Yönetim Modülü, Auto Credit Modülü ve Klasik Kredi ve Özel Ödeme Modülü. Auto Credit Modülü Türkiye`de ilk defa Volkswagen müşterilerinin hizmetine sunulan yeni bir ürün. Kiralar gibi çok düşük taksitler, vade sonu seçenekleri, geri alım değerinin bugünden belirlenmesi hizmet paketinde bulunuyor.

Auto Credit ile 77 bin 438 Euro`luk etikete sahip. Touareg`in plaka, vergi noter vs. gibi masraflarının da yaklaşık 3 milyar lira tuttuğunu hatırlatalım.

Touareg V6`yı eğer Auto Credit seçeneğiyle alırsanız 36 ay vade yapabiliyorsunuz. Üstelik son takside geldiğinizde bu miktarı ödemeyip, aracınızı farklı modelle yenileyebiliyorsunuz. Auto Credit sistemi şöyle işliyor

Touareg V6`nın peşin fiyatı 77 bin 438 Euro. Yaklaşık 15 bin Euro peşin ödeyerek Auto Credit seçeneğiyle aylık 1,378 Euro ödeyerek 36 ay vade yapıyorsunuz. Son takside geldiğinizde 27 bin 830 Euro daha ödemeniz gerekiyor. Ancak bu modülde siz son taksidi ödemeyip, aracınızı yeni modelle değiştirebiliyorsunuz. Örneğin 3 yıl sonra Tourag`in ikincil el fiyatı örneğin 40 bin Euro ise bu miktarda 27 bin 830 Euro düşülüyor ve kalan kısım yeni modelin peşinatına sayılıyor.

Sunulan seçeneklerden biri de 24 aylık vade. Tüketici bu hizmet paketinde ayda 1.616 Euro, son taksitte ise 34 bin 14 Euro ödüyor.

PATRONLARA ÖZEL
Filo Yönetimi Modülü`nde ise şirketinize alacağınız alacağınız araçları filo yönetimi hizmetinde değerlendirebiliyorsunuz. İster full servis olsun, ister opsiyonel servis olsun, filo yönetimi Europcar Fleet Services lisansı ile Touareg müşterilerine sunuluyor. Tabii bu hizmet için farklı alternaftiler hazırlanmış. Örneğin, kiralanan araçlara yönelik giderler, periyodik servis, bakım-onarım işlemleri, tüm vergiler, kasko sigortası, yol yardım hizmeti, lastik değişimi gibi giderler Europcar Fleet Services tarafından üstleniliyor. Tüm bu hizmetler sayesinde ayrıca kira ödemeleri şirketlerin bilançosunda pasifte yer alıyor ve vergi avantajı sağlanıyor.

Klasik Kredi`de ise aracın yüzde 70`i kredilendiriliyor. Özel Ödeme Modülü`nde ise peşinatı ve aylık taksitleri siz kendinize göre belirliyorsunuz.

İstediğiniz aylarda ara ödemeli; istediğiniz vadede bir artan ödemeli planlardan yararlana-biliyorsunuz.

Vdf daha önce kredi kullanan müşterileri için bir de Müşteri Mutluluğu Programı hazırlamış. Faiz oranının yüzde 0.85 olduğu pakette 59 bin 500 Euro`ya kadar kredi alabilirsiniz. Gelelim aylık taksitlerine. 6 ay için 10 bin 259 Euro, 12 ay için 5 bin 729 Euro, 18 ay için 3 bin 621 Euro, 24 ay için 2 bin 793 Euro ve 36 ay için 1.969 aylık taksitler uygulanıyor.

Bu arada eğer V6 benzinli yerine dizel Touareg V10 almak isterseniz peşin 101 bin bin 800 Euro ödemeniz gerekiyor.

Unutmadan ekleyelim vdf`nin kredi paketlerinden bayinin yanı sıra on-line da yararlanabilirsiniz.

Bu haberi okuyanlar bunları da okudu
 
KAPANIŞLAR (BIST)
BUGÜN 1000 TL NE OLDU?
1.031 TL        
BORSA
1.002 TL        
DOLAR
999 TL        
EURO
1.003 TL        
ALTIN
 
bigpara

Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır.
Hürriyet Gazetecilik Matbaacılık A.Ş.

YASAL UYARI:
Piyasa verileri Foreks Bilgi İletişim Hizmetleri A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. Üye girişi yapılan Canlı Borsa sayfaları haricinde Hisse senedi verileri 15 dk gecikmelidir. Tahvil-Bono-Repo özet verileri her durumda 15 dk gecikmelidir.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bununla beraber gerek site üzerindeki, gerekse site için kullanılan kaynaklardaki hata ve eksikliklerden ve sitedeki bilgilerin kullanılması sonucunda yatırımcıların uğrayabilecekleri doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan, kar yoksunluğundan, manevi zararlardan ve üçüncü kişilerin uğrayabileceği zararlardan dolayı Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BIST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez.

BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz.