Vakıf Katılım Manisa şubesi açıldı

27.07.2018 - 10:26 | Son Güncelleme :
Vakıf Katılım Manisa şubesi açıldı | Ekonomi Haberleri

Katılım bankacılığında referans kurum olma vizyonuyla faaliyetlerini sürdüren Vakıf Katılım, Manisa şubesinin açılışını gerçekleştirdi. Açılışta yaptığı açıklamada Vakıf Katılım Genel Müdürü İkram Göktaş, “Yılsonuna kadar 100 şubeye ulaşma hedefimiz doğrultusunda yeni bir şubemizi Manisa’da açıyoruz. Bu şubemizin açılışıyla sadece ülke ekonomisine değil, bölge ekonomilerine de destek olma vizyonumuzu sürdüreceğiz” diye konuştu.

Vakıfların paylaşım kültürünü ve kamunun gücünü birleştirerek katılım bankacılığına yeni bir soluk getiren Vakıf Katılım, Manisa şubesini hizmete açtı. Şu ana kadar toplam 76 şubeye ulaşan Vakıf Katılım yılsonuna kadar 100 şubeye ulaşma hedefine emin adımlarla ilerliyor. Şubeleşme atağıyla birlikte çalışan sayısını 1200’e çıkaracak olan Vakıf Katılım şubeleşme programıyla bireysel müşterilerin ve KOBİ’lerin her türlü finansal ihtiyaçlarını karşılamayı ve birikimlerini değerlendirirken onlara destek olmayı hedefliyor.

Haberin Devamı

Halkın büyük ilgi gösterdiği Manisa şube açılışı Vakıf Katılım Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Erdoğmuş, Ahmet Ercüment Özbek, İlhan Albayrak, Vakıf Katılım Genel Müdürü İkram Göktaş, Vakıf Katılım Manisa Şube Müdürü Cem Salihoğlu, Manisa Vali Yardımcısı Ünal Çakıcı, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Önal, İzmir Vakıflar Bölge Müdürü Fethi Koç ve eski Milletvekili Selçuk Özdağ’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Vakıf Katılım Genel Müdürü İkram Göktaş açılış töreninde yaptığı konuşmada, yılsonuna kadar 100 şube hedefleri kapsamında çalışmalarına hızla devam ettiklerini, Manisa şubesiyle Türkiye genelini kapsama doğrultusunda önemli bir adım attıklarını kaydetti. Açılışa halkın gösterdiği ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Göktaş, verdikleri hizmetler, açtıkları şubeler, yarattıkları istihdam alanları ile hem ülke hem de bölge ekonomisine katkı sunduklarını ifade etti. Kurulduğu günden bu yana büyüdüklerini belirten Göktaş, 2018 yılında Vakıf Katılım’ın sektör pazar payını yüzde 10’un üzerine çıkarmayı hedeflediklerini söyledi. Bu doğrultuda reel sektörle aktif bir iş birliği içinde olacaklarını dile getiren Göktaş, “Kâr-zarar ortaklıkları, proje finansmanları ve sermaye piyasası ürünleri ile katılım bankacılığının gelişmesi için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da çalışmalarımıza devam edeceğiz” şeklinde devam etti. Vakıf Katılım olarak sektördeki temel misyonlarının mevcut pastadan pay alarak büyümek olmadığını vurgulayan Göktaş, “Misyonumuzu sektörü ve ülkemiz ekonomisini büyütecek yatırımları hayata geçirmek olarak görüyoruz” diye konuştu. 

Haberin Devamı

VAKIF KATILIM TARIM ŞEHRİ MANİSA’DA

Manisa’nın tam bir tarım şehri olduğunun altını çizen Göktaş, “Her zaman üreticiye destek olma vizyonu ile hareket ediyoruz. Tarımla iç içe yaşayan Manisa halkına hizmet vereceğimiz için heyecanlı ve gururluyuz” dedi. Manisa’nın zeytin, pamuk, tütün ve üzüm için önemli bir üretici olduğunu altını çizen Göktaş, “Ekonomisi, tarihi ve köklü kültürü ile Manisa büyük bir zenginliğe sahip. Vakıf Katılım olarak gelenekten geleceğe köprü kurma vizyonumuzu Manisa’da da sürdüreceğiz” dedi. 


Etiketler

Bu haberi okuyanlar bunları da okudu
 
  • BIST
  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
9.525 Değişim: -0,06% Hacim : 84.989 Mio.TL Son veri saati : 18:05
Düşük 9.476 18.04.2024 Yüksek 9.602
Açılış: 9.565
32,5973 Değişim: 0,38%
Düşük 32,4917 19.04.2024 Yüksek 32,6261
Açılış: 32,4917
34,7504 Değişim: 0,05%
Düşük 34,6430 19.04.2024 Yüksek 34,9703
Açılış: 34,7321
2.491,40 Değişim: 0,28%
Düşük 2.485,75 19.04.2024 Yüksek 2.493,71
Açılış: 2.485,75
bigpara

Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır.
Hürriyet Gazetecilik Matbaacılık A.Ş.

YASAL UYARI:
Piyasa verileri Foreks Bilgi İletişim Hizmetleri A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. Üye girişi yapılan Canlı Borsa sayfaları haricinde Hisse senedi verileri 15 dk gecikmelidir. Tahvil-Bono-Repo özet verileri her durumda 15 dk gecikmelidir.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bununla beraber gerek site üzerindeki, gerekse site için kullanılan kaynaklardaki hata ve eksikliklerden ve sitedeki bilgilerin kullanılması sonucunda yatırımcıların uğrayabilecekleri doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan, kar yoksunluğundan, manevi zararlardan ve üçüncü kişilerin uğrayabileceği zararlardan dolayı Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BIST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez.

BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz.