TİM ve TEB Türkiye'nin başarılı girişimcilerini ödüllendiriyor

08.10.2018 - 14:01 | Son Güncelleme :
TİM ve TEB Türkiye'nin başarılı girişimcilerini ödüllendiriyor  | Ekonomi Haberleri

Ticaret Bakanlığı himayelerinde girişimcilik ekosisteminin önemli paydaşlarının katılacağı Türkiye’nin Girişimcileri Ödül Töreni 11 Ekim’de gerçekleştirilecek.

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) açıklamasına göre, TİM ve Türk Ekonomi Bankası (TEB) ortaklığında Türkiye’nin girişimcilik, teknoloji ve ihracat alanlarında gelişimine katkı vermek amacıyla hayata geçirilen Girişim Evleri’nin başarılı girişimcileri ödüllendiriliyor.

Bu kapsamda, Ticaret Bakanlığı himayelerinde düzenlenen "Türkiye’nin Girişimcileri Ödül Töreni" 11 Ekim’de gerçekleştirilecek.

Haberin Devamı

Geceye girişimcilik ekosisteminin önemli paydaşları olan kurum ve kuruluşların başkanları, iş dünyasının önde gelen temsilcileri, girişimciliği merkezine alan üniversitelerin rektörleri, teknokent genel müdürleri, girişimcilikle ilgili çalışmalara odaklanan yerli ve yabancı basın temsilcileri ve köşe yazarları ile kalkınma ajansları genel sekreterleri katılacak.

10 ilde faaliyet gösteren TİM-TEB Girişim Evleri, kapsamlı programları ile yenilikçi, yüksek katma değerli ve ihracat potansiyeline sahip girişimcileri geliştirme ve güçlendirmeye yönelik faaliyetlerini sürdürerek Türkiye’nin girişimcilik, teknoloji ve ihracat alanlarında gelişme mücadelesine katkıda bulunuyor.

Türkiye’nin en kapsamlı ve yaygın girişimcilik ailesi olan TİM-TEB Girişim Evleri, 3 yılda 650’yi aşkın girişimci yetiştirerek ekonomiye kazandırdı.

SÜREKLİ GÜNCELLENEN PROGRAMLARLA, KAPSAMLI EĞİTİM

TİM-TEB Girişim Evleri, yeni kurulan girişimciler için kuluçka merkezi olarak verdiği hizmetlerin yanı sıra mevcut teknoloji firmalarının ihtiyaç duyduğu iş yönetimi hizmetlerini de sunuyor.

Bu yönüyle özellikle çeşitli devlet destekleri ile kurulmuş teknoloji firmalarının kalıcı ve güçlü şirketlere dönüşmesinde önemli bir misyon edinen TİM-TEB Girişim Evleri’nin iş modeli, ülkemizin ihtiyaçlarına en uygun danışmanlık ve eğitim uygulamaları ile sürekli geliştiriliyor.

Haberin Devamı

Kuruluş döneminde 3 program türü ile hizmetler yürütülürken, bugün yeni kurulan start-up işletmelerinden, teknolojik ürünler ihraç eden büyük işletmelere kadar geniş bir hedef kitle için 12 farklı uygulama programı bulunuyor.

2018 yıl sonuna kadar 3 yeni merkezde daha açılması planlanan ve 2019 yılında iki yeni programı sunmaya hazırlanan TİM-TEB Girişim Evleri, girişimcilere ofis, mentorluk, network desteği vermeye devam edecek.


Etiketler

Bu haberi okuyanlar bunları da okudu
 
  • BIST
  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
9.548 Değişim: -1,36% Hacim : 101.485 Mio.TL Son veri saati : 18:05
Düşük 9.513 16.04.2024 Yüksek 9.650
Açılış: 9.645
32,4955 Değişim: 0,26%
Düşük 32,3337 16.04.2024 Yüksek 32,5242
Açılış: 32,411
34,5487 Değişim: 0,16%
Düşük 34,3902 16.04.2024 Yüksek 34,6964
Açılış: 34,4942
2.495,79 Değişim: 0,51%
Düşük 2.465,34 16.04.2024 Yüksek 2.506,73
Açılış: 2.483,19
bigpara

Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır.
Hürriyet Gazetecilik Matbaacılık A.Ş.

YASAL UYARI:
Piyasa verileri Foreks Bilgi İletişim Hizmetleri A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. Üye girişi yapılan Canlı Borsa sayfaları haricinde Hisse senedi verileri 15 dk gecikmelidir. Tahvil-Bono-Repo özet verileri her durumda 15 dk gecikmelidir.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bununla beraber gerek site üzerindeki, gerekse site için kullanılan kaynaklardaki hata ve eksikliklerden ve sitedeki bilgilerin kullanılması sonucunda yatırımcıların uğrayabilecekleri doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan, kar yoksunluğundan, manevi zararlardan ve üçüncü kişilerin uğrayabileceği zararlardan dolayı Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BIST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez.

BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz.