Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bizde kriz falan yok

19.09.2018 - 14:41 | Son Güncelleme :
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bizde kriz falan yok | Ekonomi Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kriz falan sakın ha bunlara aldanmayın. Bunların hepsi manipülasyon. Bizde kriz falan yok' diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen Gaziler Günü Töreni'nde konuştu. İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

"Kimi eşlerini, kimi babalarını, kardeşlerini kaybeden vatandaşlarıma milletin evinden saygılarımı iletiyorum. Her gazimiz, her şehidimiz milletimizin ortak değeridir. Bu millet topyekün gazi bir millettir.  Bu topraklarda boşluk yok, her tarafta şehitlerimizin gazilerimizin kanları vardır. Biz Alparslan’la başladık, Osman Gazi ile yürüdük, Gazi Mustafa Kemal’le cumhuriyeti inşa ettik. Şimdi ihya dönemini yaşıyoruz.

Haberin Devamı

"BİZDE KRİZ FALAN YOK"

Kriz falan sakın ha bunlara aldanmayın. Bunların hepsi manipülasyon. Bizde kriz falan yok. AVM’lerde şurada burada manipülasyon yapanlara aldanmayın. Bundan sonra bu ülkede dolarla avroyla şunla bunla kira yok. Bundan sonra bu ülkede Türk lirası geçerli. Aksi takdirde bunun bedelini öderler. Burası Amerika değil. Burada Türk lirasının hükmü vardır. Türk lirasıyla mağazanı kiraya verirsin. Zaruretler ayrıdır.

Teröristlerin hain saldırıları karşısında vakur bir duruş sergileyen halkımız hain örgütlerin emeline ulaşmasına izin vermemiştir. Son örneğini 15 Temmuz’da yaşadık. Sadece telefondan size haydi meydanlara dedik, milyonlar meydanlara döküldü. Ne olacak diye düşünmediler, sadece vatan dediler. Meydanlarda F-16’lara karşı, tanklara toplara karşı ellerinde hiçbir silahı yoktu. Benim vatandaşımın elinde sadece bayrak vardı. Benim milletim şunu biliyordu, bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. 16 saatte bu millet o FETÖ denilen alçak terör örgütüne karşı zaferle kucaklaştı. Bu millet bu destanı Çanakkale’de de yazdı.

Haberin Devamı

Son yıllarda yaşadığımız hadiselerin de ülkemiz için dönüm noktası olduğuna inanıyorum. Ülkemizi köşeye sıkıştırmak için atılan her adım daha büyük kapıların açılmasıyla neticelenmiştir. Her doğum gibi bu yeni sürecin de elbette sancıları vardır. Her kutlu doğum sancılı olur. Bu süreçte sehitlerimizin ardından ağladık, gazilerimizin acılarını paylaştık. Hiçbir zaman yeise kapılmadık. Mücadeleden vazgeçmedik.

“HER İKİ TARAFIN SAVUNMA BAKANI O BELGEYE İMZAYI ATTILAR”

Az önce savunma bakanım ifade etti, Sayın Putin’le Soçi’de yaptığımız görüşmelerde İdlib’le ilgili o barış sürecini nasıl başlattığımızı ifade ettiler. Her iki tarafın savunma bakanı o belgeye imzayı attılar. İdlib’de kan dökülmesin. 12 madde sıralandı, imzalar atıldı.

Bu, sınırlarımızın ötesinde barışa atılan bir adımdır. Bize kurulan tuzakların nasıl dönüp hainlerin başına musallat olduğuna hep beraber şahit olduk."


Bu haberi okuyanlar bunları da okudu
 
  • BIST
  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
9.001 Değişim: 2,20% Hacim : 53.464 Mio.TL Son veri saati : 14:31
Düşük 8.864 28.03.2024 Yüksek 9.030
Açılış: 8.864
32,3287 Değişim: 0,24%
Düşük 32,2225 28.03.2024 Yüksek 32,3526
Açılış: 32,2508
35,0679 Değişim: -0,15%
Düşük 34,8851 28.03.2024 Yüksek 35,2158
Açılış: 35,1216
2.300,33 Değişim: 1,00%
Düşük 2.270,83 28.03.2024 Yüksek 2.301,18
Açılış: 2.277,54
bigpara

Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır.
Hürriyet Gazetecilik Matbaacılık A.Ş.

YASAL UYARI:
Piyasa verileri Foreks Bilgi İletişim Hizmetleri A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. Üye girişi yapılan Canlı Borsa sayfaları haricinde Hisse senedi verileri 15 dk gecikmelidir. Tahvil-Bono-Repo özet verileri her durumda 15 dk gecikmelidir.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bununla beraber gerek site üzerindeki, gerekse site için kullanılan kaynaklardaki hata ve eksikliklerden ve sitedeki bilgilerin kullanılması sonucunda yatırımcıların uğrayabilecekleri doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan, kar yoksunluğundan, manevi zararlardan ve üçüncü kişilerin uğrayabileceği zararlardan dolayı Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BIST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez.

BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz.